Код: 6510746 Монітор 21.5" Acer KA222Qbi (UM.WX2EE.001)

  • Артикул: UM.WX2EE.001
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: -

Монітор серії KA2 забезпечує неперевершену зручність роботи та високу якість зображення. Завдяки безлічі варіантів розміру екрана та дизайну ZeroFrame він ідеально підходить як для дому, так і для офісу. Цей монітор хороший для всього - для ігор і роботи в офісних додатках.

Висока якість зображення
Завдяки роздільній здатності Full HD 1080p монітор забезпечує реалістичну передачу кольору та чіткість зображення. Зі співвідношенням сторін 16: 9 і роздільною здатністю 1920x1080 фільми та ігри виглядають реалістичнішими, а текст і деталі - чіткішими.

Дизайн ZeroFrame
IPS-екран з роздільною здатністю FHD і діагоналлю від 21.5" забезпечує велику площу зображення. Збільшений екранний простір і дуже тонкі рамки дозволяють підвищити ефективність вашої роботи. Дизайн ZeroFrame дозволяє створити з декількох поставлених впритул моніторів практично єдиний екран завдяки непомітним тонким рамкам.

Зображення без розривів
Забудьте про викривлення і розриви завдяки технології AMD Radeon FreeSync і частоті оновлення 75 Гц. Редагування відео виконується плавніше завдяки синхронізації частоти оновлення екрана із частотою зміни кадрів комп'ютера. З яким би контентом ви не працювали, час відгуку 1 мс в режимі Visual Response Boost забезпечує чіткість зображення без розмиття.

Захист зору понад усе
Технології Acer BlueLightShield і Flickerless знижують навантаження на зір. А технології Acer ComfyView і Low Dimming усувають відблиски та знижують зорову напругу, забезпечуючи тривалішу та комфортнішу роботу.

Зручна настройка
Забудьте про кнопки. Легко налаштовуйте параметри монітора за допомогою утиліти Display Widget. За допомогою спеціальних режимів для різних додатків ви зможете оптимально налаштовувати відображення.

Реалістичні кольори
Монітори Acer підтримують унікальну функцію настройки 6 колірних осей, яка дозволяє фахівцям отримувати необхідні кольори та відтінки. За допомогою цієї функції також можна налаштувати відтінки та насиченість по 6 осях. Доступні діапазони осей від R, G, B до C, M і Y, що дозволяє підбирати кольори монітора відповідно до професійних потреб. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

21,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

BlueLight Filter

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

15.5

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

49 х 39 х 17

Вага, кг

3.09

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Power

Підбір за параметрами
Категорії