Код: 6363917 Монітор 21.5" AOC E2270SWDN

  • Артикул: e2270swdn
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: TN
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Інтерфейси: VGA

Гарантія: 3 роки

AOC E2270SWDN — надійний 21.5-дюймовий Full HD монітор для роботи або дому. Цей 21.5-дюймовий дисплей забезпечує чудову продуктивність для користувачів домашніх ПК. Він також допомагає знизити витрати завдяки невеликій витраті енергії, пропонує можливість нахилу та настінного кріплення.

Роздільна здатність Full HD
Хочете подивитися фільм Blu-ray в повноцінній якості, насолодитися іграми з високою роздільною здатністю або читати чіткий текст, використовуючи офісні застосунки? Завдяки роздільній здатності Full HD 1920 x 1080 пікселів цей монітор дасть вам змогу це зробити. Чого б ви не переглядали, роздільна здатність Full HD не дасть вам проґавити навіть найдрібніші деталі без потреби в новітньому відеоадаптері або інтенсивному використанні системних ресурсів.

Світлодіодна підсвітка
Монітори AOC використовують світлодіодну підсвітку з білими світлодіодами для освітлення панелі дисплея (TN, IPS або VA). Як порівняти зі старою підсвіткою із застосуванням CCFL, світлодіодна підсвітка має набагато менше споживання енергії й більший ступінь керування яскравістю, а також допомагає зробити дисплей тоншим.

Vesa Mount
Підставки AOC Ergo Base забезпечують універсальність, міцність і простоту використання водночас. Ви все ще хочете використовувати настінне кріплення або складаєте комбінацію з декількох моніторів на настільних підставках? Кріплення VESA забезпечують максимальну гнучкість. Вгору ногами, у поворотному режимі, один на одному — пересувайте монітор, куди побажаєте за допомогою кріплень і підставок сторонніх виробників завдяки можливостям кріплення VESA.

Kensington Lock
Захисний замок Kensington являє собою атникрадіжну систему, що складається з укріпленого металевого отвору в корпусі відповідного пристрою, призначеного для використання разом із металевим кабелем, що кріпиться замком із ключем. Замки Kensington дають змогу захистити ваш монітор AOC на LAN-заходах, на підприємствах чи всюди, де ви його поставите.

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

21,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

TN

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Тип підсвічування

wLED

Яскравість, кд/м2

200

Контрастність (статична)

600:1

Кут огляду горизонтальний

90

Кут огляду вертикальний

65

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DVI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

14.8

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

50.3 x 48 x 31.1

Вага, кг

2.7

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

DVI

Power

Підбір за параметрами
Категорії