Код: 6658006 Монітор 21.5" Philips 221V8LD/00

  • Артикул: 221V8LD/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/DVI/HDMI

Гарантія: 3 роки

Дисплей VA відтворює дивовижне зображення із широкими кутами огляду
РК-дисплей Philips VA використовує прогресивну технологію вертикальної орієнтації з мультидоменною структурою, яка забезпечує надзвичайно високий коефіцієнт статичної контрастності для додатково яскравого зображення. На дисплеї легко працювати зі стандартними офісними програмами, а ще він особливо підходить для перегляду веб-сторінок, фільмів, ігор та фотографій, а також для роботи зі складними графічними програмами. Саме технологія оптимізованого керування пікселами забезпечує надширокий кут огляду 178/178 градусів і відтворення чіткого зображення.

Дисплей Full HD 16:9 для чіткого та детального зображення
Якість зображення має значення. Звичайні дисплеї забезпечують якість, але ви очікуєте більшого. Цей дисплей має вдосконалену роздільну здатність Full HD 1920 x 1080. Підтримка стандарту Full HD дозволяє відтворювати реалістичне зображення з чіткими деталями з високою яскравістю, неймовірною контрастністю та реалістичними кольорами.

Технологія SmartImage для оптимізованих параметрів зображення
SmartImage – це ексклюзивна найсучасніша технологія Philips, що аналізує відображуваний на екрані вміст та забезпечує оптимізоване відтворення зображення. Цей зручний користувацький інтерфейс дозволяє вибирати різні режими (наприклад, "Офіс", "Фото", "Фільм", "Гра", "Економія енергії" тощо) відповідно до використовуваного додатку. Залежно від вибору режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольорів та чіткість зображення та відео для найкращого відтворення. А спеціальний економний режим пропонує значну економію електроенергії. Усе це у реальному часі натисненням однієї кнопки!

Злагоджені дії без зусиль завдяки технології Adaptive-Sync
Ігри не мають бути вибором між переривчастим відтворенням і спотворенням. Насолоджуйтеся плавним відтворенням без дефектів практично за будь-якої частоти кадрів завдяки технології Adaptive-Sync, плавному швидкому оновленню та надшвидкому часу відповіді.

Менше навантаження на очі завдяки технології без мерехтіння
У зв’язку з особливістю керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що втомлює очі. Технологія без мерехтіння Philips застосовує нове рішення для регулювання яскравості та зменшення мерехтіння для комфортнішого перегляду.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що так само як і ультрафіолетові промені, короткі промені синього світла зі світлодіодних дисплеїв можуть спричинити ураження очей та поступове погіршення зору. Режим Philips LowBlue, створений для доброго самопочуття, використовує розумну програмну технологію для зменшення шкідливого впливу коротких синіх світлових хвиль.

HDMI забезпечує універсальне цифрове з’єднання
Пристрій з підтримкою HDMI має усе необхідне апаратне забезпечення для прийому вхідного сигналу High-Definition Multimedia Interface (HDMI). Кабель HDMI забезпечує передачу високоякісного цифрового відео й аудіо через один кабель з комп’ютера чи будь-якого аудіо-/відеоджерела (зокрема, декодерів, DVD-програвачів, аудіо-/відеоприймачів і відеокамер).

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

21,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

SoftBlue

Adaptive Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DVI

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

13.3

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

50 х 37 х 22

Вага, кг

2.69

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії