Код: 6380167 Монітор 21.5" Philips 223V5LHSB2/00

  • Артикул: 223V5LHSB2/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: TN
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 3 роки

Проста настройка характеристик дисплея за допомогою SmartControl Lite
SmartControl Lite - програмне забезпечення нового покоління для управління монітором з підтримкою 3D зображення. Графічний інтерфейс дозволяє користувачеві виконувати тонку настройку різних параметрів монітора, таких як "Колір", "Яскравість", "Калібрування екрана", "Multi-media", "Управління ідентифікатором" і т. д. за допомогою миші.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує відображуваний контент і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Дисплей 16: 9 Full HD для комфортного перегляду
РК-дисплей Full HD має роздільну здатність 1920x1080р - найвищу з усіх роздільну здатність HD-джерел, що забезпечує зображення найкращої якості. Це справжній дисплей майбутнього, який може приймати сигнали з роздільною здатністю 1080р з усіх джерел, включаючи найсучасніші, такі як Blu-ray і сучасні ігрові приставки HD. Значно поліпшена обробка сигналу дозволяє підтримувати його більш високу якість і роздільну здатність. Усе це створює прекрасне зображення з прогресивною розгорткою без мерехтіння і приголомшливими кольорами та яскравістю.

Екологічно безпечний дисплей без вмісту ртуті
Монітори Philips зі світлодіодним підсвічуванням не містять ртуті, одного з найбільш токсичних матеріалів, що здійснює негативний вплив на людей і тварин. Цей факт забезпечує екологічність монітора від моменту його виробництва до утилізації.

Світлодіодна LED-технологія для яскравих кольорів
Білі світлодіоди - це пристрої, що досягають граничної яскравості за менший час. Світлодіоди не містять ртуті, що забезпечує екологічний виробничий процес та утилізацію. Світлодіоди дозволяють краще регулювати яскравість підсвічування РК-дисплея, забезпечуючи чудовий коефіцієнт контрастності. Крім того, їх відрізняє прекрасне перенесення кольорів, завдяки однаковій яскравості по всьому екрану. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

21,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

TN

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Тип підсвічування

wLED

Яскравість, кд/м2

200

Контрастність (статична)

600:1

Кут огляду горизонтальний

90

Кут огляду вертикальний

65

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

15.3

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

50.3x37.6x21.3

Вага, кг

2.61

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Power