Код: 6351413 Монітор 21.5" Philips 223V7QHAB/00

  • Артикул: 223V7QHAB/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 3 роки

Технологія IPS LED з широким кутом огляду для точної передачі кольорів і зображень
В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом. У порівнянні зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також і для роботи в професійних додатках, де потрібно точна передача кольору і яскравості.

Дисплей 16: 9 Full HD для чіткого і детального зображення
Якість зображення грає важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, проте не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений поліпшеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю і реалістичною передачею кольору - природне зображення немов оживає на очах.

Монолітна скляна панель і тонка рамка для безмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips оснащений тонкою рамкою. Вона практично непомітна і максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими додатками, як ігри, професійні додатки для графічного дизайну та інші - створюється враження, ніби ви дивитеся на один великий екран.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного.
SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує відображуваний контент і автоматично налаштовує кольори й інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності і найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування настроюється для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage - це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати відображуваний вміст на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до використовуваного додатку. Залежно від обраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору і різкість зображень і відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижене. У будь-який час можна легко встановити необхідний режим натисненням однієї кнопки.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності і захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого з часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

HDMI-ready для розваг у форматі Full HD
Пристрій HDMI Ready володіє всім необхідним апаратним забезпеченням для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровий відео- і аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо-і відеоджерел (включаючи телеприставки, програвачі DVD, ресивери А / В і відеокамери).

Вбудовані акустичні системи допомагають зберегти порядок на столі
Два стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки може бути видно при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

21,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

SoftBlue

Яскравість, кд/м2

250 кд/м2

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5 мс

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

13.09 Вт

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

49 x 36.8 x 19.5

Вага, кг

2.92

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Audio

Power