Код: 6769791 Монітор 23.5" Samsung LC24RG50FZIXCI

  • Артикул: LC24RG50FZIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Вигнутий екран для максимального занурення
Вигнутий екран монітора покликаний змінити ваші уявлення про перегляд розважального контенту або роботи. Завдяки його вигнутій матриці створюється ширше поле зору, через що його екран здається більшим, ніж екран плоского монітора аналогічної діагоналі. Краї вигнутого екрана знаходяться ближче до очей користувача, завдяки чому вдалося знизити напругу на очі, так як ним простіше перефокусуватися від центру до країв зображення.

Плавна та швидка графіка
Насолоджуйтесь згладженим і чітким зображенням кожну секунду. Частота оновлення до 144 Гц забезпечує вашу перевагу навіть у найскладніших іграх. Миттєво виявляйте ворогів і помічайте найменші зміни у кожній сцені. Можна вибирати між значеннями частоти 60 Гц, 100 Гц або 120 Гц.

Спеціальні налаштування
Вкажіть ідеальні параметри для своєї гри. Ігровий режим дозволяє оптимально підібрати гама-корекцію, контраст, різкість і перенесення кольорів для будь-якого ігрового жанру. Режим низької затримки виводу (Low Input Lag Mode) мінімізує час обробки сигналу та виведення зображення на екран. Віртуальний приціл дозволяє виділити та ефективніше атакувати ворогів.

Бездоганне відтворення
Нестабільна картинка залишається у минулому. Технологія AMD Radeon FreeSync усуває розриви зображення, забезпечуючи плавну та миттєву зміну кадрів. Динамічна оптимізація частоти оновлення не дозволяє навіть найскладнішим ігровим сценам перериватися та підвисати.

Свіжий погляд на перемогу
Грайте ще довше. Режим захисту очей (Eye Saver Mode) знижує яскравість блакитного світіння, запобігаючи втомі очей при тривалій грі. Технологія Flicker Free усуває відволікаюче та дратівливе мерехтіння, щоб ви могли довше фокусувати всю увагу на екрані, не напружуючи очі.

Нічний зір
Від вас ніхто не сховається. Приголомшлива статична контрастність 3000:1 дозволяє швидше помітити ворогів, що причаїлися, або небезпечні об'єкти. Відтінків стає більше; темні кольори набувають додаткової насиченості, а світлі - яскравості. Навіть коли вороги ховаються у темряві, ви швидко їх виявите, поки не стало надто пізно. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

23,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1800R

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

144

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

Немає

Енергоспоживання, Вт

35

Розміри, см

54.7 x 43 x 24.2

Вага, кг

3.3