Код: 6709825 Монітор 23.8" AOC 24G2ZE/BK

  • Артикул: 24G2ZE/BK
  • Серія: Геймерський
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Частота оновлення 240 Гц
240 Гц повністю розкриває можливості новітніх графічних процесорів, гарантуючи безпрецедентну плавність зображення на екрані. Завдяки різкості кожної деталі та кришталевої чіткості кожного руху, відчуйте як ваші реакції перетворюються в безпосередні дії і покращують гру.

Час відгуку 0.5 мс
Час відгуку рівний 0.5 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінного задоволення грою. Швидкісний рух і драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

Мінімум рамок для неперевершеного бойового поста
Розширте своє поле огляду з декількома моніторами. Вузькі межі та безрамкова конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового поста.

FreeSync Premium
Насолоджуйтесь кращою якістю зображення навіть у динамічних іграх. Технологія FreeSync Premium від AMD виробляє синхронізацію частот оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес плавнішим і більш захоплюючим, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Завдяки підтримці частот оновлення не нижче 120 Гц, технологія FreeSync Premium від AMD зменшує розмитість і підвищує різкість зображення, забезпечуючи його реалістичніше сприйняття. Функція LFC усуває зависання у разі, коли частота зміни кадрів стає нижче частоти оновлення.

Низька затримка вводу
Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки вводу (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикрашення: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент під час спуску курсу слабким натисканням.

Режим 6 ігор
Переводьте свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими гральними режимами для FPS, гонок або RTS, підбирайте власні ідеальні настройки та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

AOC Shadow Control і AOC Game Color
Виведіть битву з тіні завдяки функціям AOC Shadow Control і AOC Game Color. Відрегулюйте рівень сірого, щоб підвищити деталізацію зображення, освітліть темні області окремо або повністю затемніть їх, не впливаючи на іншу частину екрана. 

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

LowBlue

F-Sync Premium

Яскравість, кд/м2

350

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

240

Час відгуку, мс

0.5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

25

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

44 x 54 x 23

Вага, кг

4.42

Колір

Чорний

Червоний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power