Код: 6773689 Монітор 23.8" Philips 241B7QGJEB/00

  • Артикул: 241B7QGJEB/00
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/DVI/DP/HDMI

Гарантія: 3 роки

Енергоефективний дизайн для максимальної економії енергії
Завдяки новому енергозберігаючому дизайну та енергоефективному блоку живлення цей монітор потрапляє у вищий клас енергоспоживання, забезпечуючи при цьому чудову продуктивність. Для енергозбереження використовується нова світлодіодна технологія підсвічування, що забезпечує стабільну яскравість і перенесення кольорів за рахунок меншого споживання енергії; це може значно вплинути на життя тих, хто використовує один чи кілька моніторів.

PowerSensor дозволяє скоротити витрати на електроенергію на 70%
Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює та вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача й автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не знаходиться поруч. Ця технологія дозволяє знизити енергоспоживання на 70% і значно збільшити термін служби монітора.

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду
У IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, навіть при повороті на 90 градусів! Порівняно зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно вищу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольору та яскравості.

Дисплей з тонкою рамкою для безмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips має тонку рамку. Вона практично непомітна та максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими програмами, як ігри, професійні додатки для графічного дизайну та інші - створюється враження, ніби ви дивитеся на великий екран.

LightSensor для чудової яскравості при мінімальних витратах електроенергії
Технологія LightSensor оптимізує якість зображення за допомогою інтелектуального датчика, регулюючи яскравість залежно від умов освітлення – чудове зображення за мінімальних витрат електроенергії.

Енергоспоживання 0 Вт у вимкненому стані
За допомогою кнопки вимкнення на задній панелі монітора можна повністю вимкнути живлення монітора від мережі та звести енергоспоживання до 0 Вт. Таким чином ви гарантуєте нульове споживання електроенергії та робите свій внесок у скорочення викидів парникових газів.

Екологічно безпечні матеріали, що відповідають міжнародним стандартам
При виробництві нової лінійки моніторів Philips перевагу віддали екологічно безпечним матеріалам. Усі пластикові елементи корпусу, металеві рами та пакувальні матеріали повністю придатні для вторинної переробки. У деяких моделях використовують до 85% переробленого пластику. Відповідність стандартам RoHS означає суттєве скорочення кількості або відсутність токсичних речовин, таких як свинець і ртуть, а в моніторах зі світлодіодним підсвічуванням свинець і ртуть не використовуються взагалі.

Упаковка зі 100% перероблених матеріалів
Упаковка зі 100% перероблених матеріалів для зниження негативного впливу на навколишнє середовище.

Створено відповідно до екологічних стандартів
Цей монітор створено з урахуванням екологічності та зниження експлуатаційних витрат; він відповідає екологічним стандартам, таким як ENERGY STAR, EPEAT, сертифікація TCO.

Політика Zero Bright Dot™ виключає дефекти яскравих точок РК-дисплея
Яскраві точки – це дефекти на панелі РК-дисплея. Раніше вважалося, що це є неминучою частиною виробничого процесу. Завдяки політиці відсутності яскравих точок Zero Bright Dot™ гарантується, що монітори Philips не будуть мати таких дефектів. 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

LightSensor

Безрамковий екран

PowerSensor

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

DVI

HDMI

VGA

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

13.14

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

54 x 53 x 26

Вага, кг

5.93

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

DVI

HDMI

DisplayPort

Audio

Power

Підбір за параметрами
Категорії