Код: 6722235 Монітор 23.8" Philips 241E2FD/00

  • Артикул: 241E2FD/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/DVI/HDMI

Гарантія: 3 роки

Безрамковий дисплей
Ледь помітна рамка по 4 сторонам цього фактично безрамкового дисплея забезпечує мінімалістичний дизайн і ефект занурення при перегляді. Підвищіть свою продуктивність і легко фокусуйтеся на яскравих і деталізованих зображеннях. Широкий кут огляду дозволить не відволікатися на зовнішні фактори навіть при використанні багатоекранної конфігурації та режиму повороту екрана.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду для точної передачі кольорів і зображень
У дисплеях IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують значно вищу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також і для роботи в професійних додатках, де потрібна точна передача кольору і яскравості.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу
MPRT (час відгуку рухомого зображення) - це зрозуміліший спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення і забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Кращий вибір для захоплюючих динамічних ігор.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів
Новий ігровий дисплей Philips відрізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, дозволяючи краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує передачу кольору та покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дозволяє підсвічувати певні області та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

Управління кабелями дозволить створити затишне робоче місце без зайвих дротів
"Зберігання кабелів" - це зручна система, що підтримує порядок на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і дротів, необхідних для роботи відеотехніки.

Кнопка переміщення по меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів
Завдяки зручно розташованій кнопці переміщення по меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує відображуваний контент і автоматично налаштовує кольори й інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування настроюється для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DVI

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

75 x 75 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

11.52

Екологічний стандарт

ТСО

Розміри, см

54 x 43 x 19

Вага, кг

3.67

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power