Код: 6710849 Монітор 23.8" Philips 243B1/00

  • Артикул: 243B1/00
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: DP/HDMI/USB-C/RJ-45

Гарантія: 3 роки

Під'єднуйте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для подачі живлення. З інтелектуальним і гнучким управлінням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує з'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності та передавати дані з надвисокою швидкістю, одночасно із цим заряджаючи сумісний пристрій.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

HDMI - універсальний вхід для під'єднання різноманітних цифрових джерел
Пристрій HDMI Ready володіє всім необхідним апаратним забезпеченням для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровий відео- й аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо- та відеоджерел (включаючи телеприставки, програвачі DVD, ресивери А/В і відеокамери).

SmartErgoBase для ергономічного розташування і зручності користувача
SmartErgoBase - це підставка під монітор для зручного і ергономічного розташування дисплея і організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад і надає робочому місцю професійного вигляду.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки може бути видно при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

PowerSensor дозволяє скоротити витрати на електроенергію на 70%
Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює і вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача й автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не знаходиться поруч. Ця технологія дозволяє знизити енергоспоживання на 70% і значно збільшити термін служби монітора.

LightSensor для чудової яскравості при мінімальних витратах електроенергії
Технологія LightSensor оптимізує якість зображення за допомогою інтелектуального датчика, регулюючи яскравість залежно від умов освітлення - чудове зображення при мінімальних витратах електроенергії.

Роз'єм DisplayPort для найкращої якості зображення
Інтерфейс DisplayPort здійснює пряму передачу цифрових сигналів з комп'ютера на монітор без перетворення. DisplayPort перевершує стандарт DVI і повністю підтримує передачу даних за допомогою 15-метрового кабелю зі швидкістю 10,8 Гбіт/с. Висока продуктивність і нульова затримка забезпечують найшвидшу частоту оновлення зображення. Тому інтерфейс DisplayPort - це кращий вибір не лише для повсякденного використання вдома або на роботі, але і для ресурсномістких ігор, перегляду фільмів, редагування відео і т. д., а питання сумісності вирішуються використанням різних адаптерів.

Заряджайте та підзаряджайте сумісний ноутбук від монітора
Цей монітор оснащений вбудованим роз'ємом USB-C, який відповідає стандарту USB Power Delivery. Завдяки раціональному та гнучкого управління живленням ви можете зарядити та підзарядити сумісний* ноутбук безпосередньо від монітора за допомогою одного кабелю USB-C.

Сертифікація TUV Eye Comfort: ваші очі втомлюються менше
Дисплеї Philips відповідають вимогам стандарту TUV Rheinland Eye Comfort і не викликають втоми очей при тривалому використанні монітора. Сертифікацію TUV Eye Comfort мають такі функції дисплея Philips, як відсутність мерехтіння, режим Low Blue, відсутність відволікаючих відблисків, широкий кут огляду, збереження якості зображення при перегляді з різних кутів, а також ергономічні підставки для комфортного перегляду. Відмінний зір допоможе підтримувати високу продуктивність.

Створено відповідно до екологічних стандартів
Цей монітор створений з урахуванням екологічності та зниження експлуатаційних витрат; він відповідає екологічним стандартам, таким як: ENERGY STAR, EPEAT, сертифікація TCO. 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

USB-C Dock

TUV Eye Comfort

LightSensor

Безрамковий екран

PowerSensor

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

RJ-45

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

15.2

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

54.1 x 52.2 x 21.6

Вага, кг

4.98

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power