Код: 6362257 Монітор 23.8" Philips 243V7QJABF/00

  • Артикул: 243V7QJABF/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

IPS technology

На дисплеях IPS використовується передова технологія, яка дає вам додаткові широкі кути огляду 178/178, дозволяє переглядати дисплей від майже будь-якого кута. На відміну від стандартного TN, дисплеї IPS дають вам чудову чіткість зображення з яскравими кольорами, що робить його ідеальним не тільки для фотографій, фільмів і перегляду веб-сторінок, але також для професійних додатків, які вимагають точності кольору і яскравості в будь-який час.

UltraNarrow Border

Нові дисплеї Philips мають ультравузькі межі, які забезпечують мінімальні відволікаючі фактори і максимальний розмір огляду. Особливо підходить для настройки кількох моніторів для ігор, графічного дизайну та професійних додатків. Ультравузький дисплей кордону дає вам відчуття використання одного великого дисплея.

SmartContrast

SmartContrast - це технологія Philips, яка аналізує вміст, який ви показуєте. Автоматичне регулювання кольору і контроль інтенсивності підсвічування для динамічного підвищення контрасту для кращих цифрових зображень і відео або ігор, де темні відтінки відображаються. Коли обраний режим економії, контраст налаштовується, і підсвічування настроюється для справедливого відображення повсякденного набору додатків і більш низького енергоспоживання.

SmartImage

SmartImage є ексклюзивним лідером Philips технологій, яка аналізує відображуваний контент на вашому екрані і дає вам оптимізоване уявлення. Цей зручний інтерфейс дозволяє вам обирати різні режими, такі як Office, Фото, фільм, гра і т. д., щоб відповідати застосуванню у використанні. Грунтуючись на виборі, SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору і різкість зображення та відео для остаточного відображення. Опція режиму Economy пропонує вам велику економію енергії. Усе в режимі реального часу з натисненням однієї кнопки!

Flicker-free technology

Технологія Philips Flicker-free застосовує нове рішення для регулювання яскравості і зменшіть мерехтіння для більш зручного перегляду.

LowBlue Mode

Дослідження показали, що так як і ультрафіолетові промені можуть викликати пошкодження очей, коротка хвиля синього кольору світлових променів від світлодіодних дисплеїв може викликати пошкодження і погіршення зору з плином часу. Режим LowBlue Philips використовує інтелектуальну програмну технологію для скорочення шкідливості коротких хвиль синього світла. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

SoftBlue

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн.

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

VGA

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

13.82

Екологічний стандарт

ТСО

Розміри, см

54x41.5x20.9

Вага, кг

3.5

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Audio

Power

Підбір за параметрами
Категорії