Код: 6520026 Монітор 23.8" Samsung LS24R350FHIXCI

  • Артикул: LS24R350FHIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 2 роки

Розшир своє поле зору

Мінімалістичний дизайн, висока функціональність. Елегантний і вишуканий дизайн перетворює 24-дюймовий монітор з плоским екраном в образ високого стилю. Практична відсутність рамки з трьох сторін і Y-подібна підставка підкреслюють мінімалістичний дизайн монітора. У двомоніторній конфігурації, відсутність рамки збоку екрана створює враження у користувача безмежно великого робочого столу.

Плавність передачі динамічних сцен

Оцініть плавність відображення зображення. Технологія AMD Radeon FreeSync™ у поєднанні зі швидкою графічною картою забезпечують ідеальну синхронізацію частоти оновлення екрана й усувають тремтіння і нестабільність зображення. Дивіться фільми та грайте у своє задоволення. Навіть найдинамічніші сцени відрізняються плавністю і чіткістю.

Ще більше ігрової міці

Ідеально оптимізовані ігрові настройки дозволять вам завжди бути переможцем. Оптимальні настройки кольору та контрасту зображення дозволять вам легко знаходити та розпізнавати ворога, навіть якщо він сховався в темряві. Ігровий режим оптимізує візуальні параметри екрана так, щоб ви могли розрізнити найдрібніші деталі в будь-якій ігровій сцені.

Бездоганна якість при перегляді фільмів

Плавність відображення динамічних сцен. Частота зміни кадрів 75 Гц забезпечує плавність зображення. Дивитеся ви улюблені ТБ драми, відеоконтент або граєте в ігри, зображення відрізняється винятковою плавністю і відсутністю лага ореолу.

Комфорт для ваших очей

Бережіть ваші очі та довше працюйте. Покращена технологія захисту очей, яка використовується в моніторі, знижує втому очей і дозволяє довше працювати, не відчуваючи дискомфорту. Технологія Flicker Free усуває ефект мерехтіння екрана, а режим захисту очей (Eye Saver Mode) зводить до мінімуму інтенсивність синьої компоненти світіння екрана. Тепер ваші очі не так втомлюються і ви можете довше працювати з монітором.

Справжня універсальність

Широкі можливості під'єднання зовнішніх пристроїв. Наявність HDMI і D-sub портів дозволяє під'єднати до монітора безліч найрізноманітніших зовнішніх пристроїв. Завдяки наявності різних вхідних портів ваше комп'ютерне робоче місце стало зручнішим.

  

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

23,8

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

75 x 75 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

25

Розміри, см

42.5 x 54 x 23.6

Вага, кг

3.4

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power