Код: 6877497 Монітор 26.9" Philips 27E1N8900/00 Black

  • Артикул: 27E1N8900/00
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: OLED
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: 2*HDMI/DisplayPort/USB-C

Гарантія: 2 роки

OLED-дисплей забезпечує реалістичне зображення з глибшими чорними деталями
Цей OLED-дисплей Philips забезпечує ширший кут огляду й унікальне реалістичне зображення. Глибший чорний колір для приголомшливого перегляду. Точне відтворення деталей у тінях і висвітлених ділянках.

Роздільна здатність UltraClear 4K UHD (3840x2160) для точності
Ці дисплеї Philips використовують високоефективні панелі для відтворення зображень UltraClear із роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160). Ким би ви не були – професіоналом, якому потрібні надзвичайно детальні зображення для рішень CAD і який використовує програми для 3D-графіки, чи фінансистом, який працює з величезними таблицями, – дисплеї Philips оживлять зображення і графіку.

Під’єднання ноутбука за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips має USB-роз’єм типу C із подачею енергії. Розумне та гнучке керування споживанням енергії забезпечує безпосереднє заряджання сумісного пристрою. Тонкий, двосторонній роз’єм USB-C забезпечує легке під’єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео з високою роздільною здатністю і передавати дані на високій швидкості, одночасно живлячи та заряджаючи сумісний пристрій.

Сертифікований захист від блакитного світла Eyesafe і точність кольорів
Дисплей Philips відповідає стандарту TUV Rheinland Eyesafe®, що справді захищає вас від тривалої дії блакитного світла. Фільтр блакитного світла завжди працює й не лише допомагає зменшити цифрове навантаження на зір, але й гарантує цілісність кольорів.

Режим LowBlue і відсутність мерехтіння для легкого для очей перегляду
Наш режим LowBlue і технологію без мерехтіння розроблено для зменшення напруження і втоми очей через тривале перебування перед монітором.

Завдяки MultiView можна одночасно під'єднувати та переглядати контент на двох пристроях
Завдяки дисплею Philips MultiView із ультрависокою роздільною здатністю тепер можна відкрити для себе різноманітні можливості під'єднання пристроїв. У режимі MultiView можна одночасно під'єднати два пристрої і переглядати їх вміст (працюючи, таким чином, наприклад, із ПК і ноутбуком) і виконувати складні багатозадачні завдання.

Вбудований KVM-перемикач для легкого перемикання між джерелами
Завдяки вбудованому KVM-перемикачу MultiClient можна керувати двома окремими комп’ютерами за допомогою одного налаштування "монітор – клавіатура – миша". Зручна кнопка дозволяє швидко перемикати між джерелами. Підходить для налаштувань, які потребують подвійної обчислювальної потужності комп’ютера або спільного використання одного великого монітора для відображення даних двох різних комп’ютерів.

SmartErgoBase забезпечує зручне ергономічне налаштування
SmartErgoBase – це підставка для монітора, яка забезпечує ергономічне розміщення дисплея і впорядкування кабелів. Підставку можна повертати, нахиляти й обертати під різними кутами для максимального комфорту. Можливість регулювання висоти підставки гарантують оптимальний рівень перегляду, що зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість упорядкування кабелів може зменшити безлад і надати робочому місцю охайного професійного вигляду.

Ширший діапазон кольорів Ultra Wide-Color для яскравого зображення
Технологія Ultra Wide-Color пропонує ширший спектр кольорів для кращого зображення. Ширша "колірна гама" Ultra Wide-Color забезпечує природніші зелені відтінки, яскравіші червоні та насиченіші сині. Додайте енергії мультимедійним розвагам, зображенням і навіть функціональності та зробіть кольори яскравими за допомогою технології Ultra Wide-Color.

DisplayHDR™ TrueBlack 400 забезпечує неймовірні деталі тіней
Цей монітор Philips має сертифікат VESA DisplayHDR™ True Black 400. Забезпечує вражаюче точні деталі тіней із глибшими темними відтінками для дивовижного перегляду порівняно зі звичайними моніторами з такою ж піковою яскравістю. Цей монітор Philips має кілька режимів HDR, кожен із яких оптимізовано для ваших сценаріїв використання: HDR гра, HDR фільм, HDR фото та сертифікований рівень VESA DisplayHDR.

Стандарти професійних кольорів: 99% AdobeRGB, 99% DCI-P3
Різним типам митців потрібні різні колірні простори та щоб кольори правильно відображалися на екрані. За допомогою цих просторів колірної гами професіонали мають доступ до широкого спектру кольорів, які їм потрібні для найкращої творчої роботи. Відповідно до стандартів професійних кольорів, цей монітор Philips пропонує спектр кольорів 99% AdobeRGB, 99% DCI-P3. Удосконалений діапазон передачі кольору Adobe RGB робить пристрій ідеальним для професійного редагування фото- та відеофайлів, анімації або роботи з проєктами, де критично важливі відтінки кольорів. Тепер можна бути впевненим, що ваш колір є послідовним і відповідає оригіналу.

Параметри режиму колірного простору відповідають вашим потребам і завданням
Цей монітор Phillips забезпечує колір у колірній моделі RGB із переліченими режимами колірного простору. Виберіть відповідний режим колірного простору, щоб належним чином відобразити контент, який ви переглядаєте: SRGB: більшість власних комп’ютерних програм та ігор, Інтернет і вебдизайн. Adobe RGB: графічні програми. NTSC: аналогове відео. Rec. 709: HD відео. Rec. 2020: відео UHD. DCI-P3: цифрові кінопроєктори, деякі фільми та ігри, а також продукти Apple, фотографія. D-mode: режим DICOM, покращення рівня відтінків сірого. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

26,9

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

OLED

Роздільна здатність

3840x2160

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

KVM

Delta E<1

DCI-P3 99.7%

Adobe RGB 99.6%

USB-C Dock 90W

PbP

Технології

FlickerFree

LowBlue mode

DisplayHDR True Black 400

Яскравість, кд/м2

540

Контрастність (статична)

1000000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

0.1

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

26.49

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

63 х 54 х 22

Вага, кг

5.51

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

USB-C

Підбір за параметрами
Категорії