Код: 6544836 Монітор 27" AOC 27B2H

  • Артикул: 27B2H
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 3 роки

Витончена та надтонка конструкція, гнучкі можливості під'єднання, велика 27-дюймова IPS-панель з приголомшливими кольорами та функціями для захисту очей
27B2H від AOC оснащений 27-дюймовою IPS-панеллю Full HD з реалістичними кольорами. Під'єднання VGA і HDMI забезпечують можливість використання різних вихідних пристроїв. 27B2H - прекрасний варіант для встановлення декількох моніторів завдяки підтримці кріплення VESA, 3-сторонній безрамковій панелі та широкому куту огляду. Крім того, він оснащений технологіями LowBlue і FlickerFree.

Безрамкова конструкція
Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамкові конструкції забезпечують безшовний вигляд при використанні декількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не будуть пропадати в темній безодні рамок при встановленні декількох моніторів поруч один з одним.

Панель IPS
Неважливо, переглядаєте ви фотографії, відео, верстку журналу в InDesign або граєте в улюблену гру - ми хочемо, щоб усе виглядало чудово незалежно від кута огляду. Саме тому даний дисплей оснащений передовою IPS-панеллю, яка гарантує яскраві кольори та пропонує широкий кут огляду. Таким чином, зображення завжди виглядає чудово та точно, незалежно від кута перегляду вами, вашими друзями або колегами, що стоять або сидять поруч з вами.

Режим Low Blue Light AOC
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення і зображення в жовтуватих відтінках. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

LowBlue

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

22

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

46 х 62 х 19

Вага, кг

3.6

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Power

Підбір за параметрами
Категорії