Код: 6764524 Монітор 27" AOC CQ27G3SU/BK

  • Артикул: CQ27G3SU/BK
  • Серія: Геймерський
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Вигнутість 1000R
Радіус кривизни 1000R - це найбільший радіус кривизни у ігрових моніторів. Він дає кілька переваг: знижує навантаження на очі, зменшує кількість відблисків, збільшує розміри зображення, що сприймається, і створює більший ефект занурення. Пориньте у віртуальні світи навколо вас і отримуйте задоволення від улюбленої гри та прекрасного огляду.

Частота оновлення 165 Гц
Частота оновлення 165 Гц, що більш ніж удвічі більше порівняно зі стандартом 60 Гц, перетворює ігри на справжнє задоволення. Реалізуйте потенціал відеоадаптера. Забудьте про розриви зображення та попрощайтеся з розмитим зображенням. Відчуйте як ваші рефлекси перетворюються на безпосередні дії. Ніколи не озирайтесь.

Мінімум рамок для неперевершеного бойового посту
Розширте поле огляду з кількома моніторами. Вузькі межі та безрамкова конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового посту.

Роздільна здатність QHD
Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудова якість і чіткість зображення, що дозволяє побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрана забезпечує великий простір для роботи та розташування вікон, а також дозволяє насолоджуватися іграми та фільмами у їхній вихідній роздільній здатності.

Час відгуку 1 мс
Час відгуку дорівнює 1 мс означає швидкість без розмиття зображення повноцінного задоволення грою. Швидкісні рухи та драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

FreeSync Premium сумісність і G-SYNC
Найплавніший ігровий процес без розривів, незалежно від відеокарти, що використовується. FreeSync Premium забезпечує високу частоту оновлення щонайменше 120 Гц, а також компенсацію низької частоти кадрів на відеокартах AMD. Користувачі продуктів NVIDIA також можуть скористатися цими перевагами та насолодитися плавним ігровим процесом.

Регульована по висоті підставка
Ми дбаємо про ваше благополуччя. Саме тому цей монітор пропонує можливості налаштування по висоті, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не лише допомагає знизити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами, а під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого під'єднання зовнішніх динаміків.

Низька затримка вводу
Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки вводу (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикраси: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент під час спуску курсу слабким натисканням.

Режим 6 ігор
Переведіть свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими ігровими режимами для FPS, гонок або RTS, підбирайте власні ідеальні налаштування та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

AOC Shadow Control та AOC Game Color
Виведіть битву з тіні завдяки функціям AOC Shadow Control та AOC Game Color. Відрегулюйте рівень сірого, щоб підвищити деталізацію зображення, висвітлить темні області окремо або повністю затемніть їх, не впливаючи на решту екрана.

AOC G-MENU
Безкоштовна утиліта AOC G-Menu встановлюється на комп'ютер і дозволяє повністю налаштовувати ігрове обладнання будь-якого монітора AOC або AGON.

Dial Point для точнішого прицілювання
Функція Dial Point відображає точку прицілювання в центрі екрана, що забезпечує гравцям у шутери від першої особи (FPS) постійну можливість швидко та точно прицілюватись.

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1000R

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync Premium

Low Blue Light

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

165

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

46

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

53.2 x 60.1 x 25.9

Вага, кг

5.9

Колір

Чорний

Червоний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії