Код: 6551152 Монітор 27" AOC U2790PQU

  • Артикул: U2790PQU
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

27-дюймовий професійний 4K-монітор з ергономічною підставкою і USB-концентратором U2790PQU оснащений IPS-панеллю 4K (3840 x 2160) із чудовою точністю кольоропередачі та широкою гамою кольорів. Монітор з 3-сторонньою безрамковою конструкцією і ергономічною підставкою.

Роздільна здатність 4K UHD
Ультрависока чіткість з роздільною здатністю 3840 x 2160 (4K UHD) забезпечує чудову щільність пікселів 157 PPI (пікселів на дюйм) на великому 27-дюймовому екрані для видатного детального зображення. 10-бітна глибина кольору RGB екрана забезпечує значно природніші переходи між відтінками для винятково реальної картинки.

Дизайн без рамки
Тристороннє безрамкове виконання дисплея дає можливість користувачам повністю сконцентруватися на зображенні, а оточуючим насолодитися витонченим і сучасним дизайном під будь-яким кутом зору.

Широка колірна гама
Коли ви насолоджуєтеся фотографіями, відео або іграми, ми хочемо щоб зображення було максимально живим. Саме тому даний дисплей використовує технологію Wide Colour Gamut (широка кольорова гама). Це означає, що він може відображати набагато більше кольорів ніж традиційні монітори. Цього можна досягти завдяки особливому апаратному забезпеченню, а не стандартним налаштуванням програмного забезпечення. Результат: реалістичніша передача кольору з дрібними деталями, які стають видимими завдяки ширшій палітрі кольорів.

IPS Panel
Неважливо, переглядаєте ви фотографії, відео, верстку журналу в InDesign або граєте в улюблену гру - ми хочемо, щоб усе виглядало чудово незалежно від кута огляду. Саме тому даний дисплей оснащений передовою IPS-панеллю, яка гарантує яскраві кольори та пропонує широкий кут огляду. Таким чином, зображення завжди виглядає чудово та точно, незалежно від кута перегляду вами, вашими друзями або колегами, що стоять або сидять поруч з вами.

Регульована по висоті підставка
Ми дбаємо про ваш добробут. Саме тому даний монітор пропонує можливості настройки по висоті, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає знизити втому, але і допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти кращих результатів у будь-якій справі.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

LowBlue

Яскравість, кд/м2

350

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

35

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

62 x 54 x 20

Вага, кг

6.5

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії