Код: 6531287 Монітор 27 "Asus VA27EHE

  • Артикул: VA27EHE
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Інтерфейси: HDMI/VGA

Гарантія: 3 роки

Asus VA27EHE - це сучасний монітор з діагоналлю 27 дюймів і роздільною здатністю Full-HD (1920x1080). Його IPS-панель забезпечує широкі кути огляду (178°), а підтримка адаптивної синхронізації Adaptive-Sync при частоті оновлення екрана до 75 Гц підвищує якість зображення при показі динамічних сцен у фільмах і іграх. Дана модель також має прекрасну ергономікою, оскільки в ній реалізовано технології фільтрації синього світла та мінімізації мерехтіння, сертифіковані незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

Ідеальне зображення
Монітор VA27EHE може похвалитися широкими кутами огляду (на рівні 178°) як по горизонталі, так і по вертикалі: зображення практично не зазнає будь-яких спотворень кольору при зміні кута, під яким користувач дивиться на екран.

Безрамковий корпус
Безрамкова конструкція корпусу робить дану модель ідеальним рішенням для мультимоніторних конфігурацій.

Технологія Adaptive-Sync
За допомогою технології адаптивної синхронізації Adaptive-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача. Вона активується при частоті оновлення екрана від 48 до 75 Гц.

Технологія ASUS GamePlus
У даному моніторі реалізовано додаткові функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор і розроблені з їх участю: відображення перехрестя прицілу та таймера. Також є можливість виведення на екран лічильника швидкості відображення гри (в кадрах за секунду) і ліній вирівнювання (для зручності настройки мультимоніторних конфігурації). Усі ці функції позначаються загальним ім'ям GamePlus і активуються натисканням відповідної клавіші.

Технологія ASUS SplendidPlus
Технологія Splendid забезпечує зміну налаштувань дисплея відповідно до поточних завдань (ігри, перегляд фото, робота в нічний час і т.д.), щоб отримати максимально якісне зображення. Доступно декілька режимів роботи цієї технології - між ними можна швидко перемикатися натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Фільтрація синього світла
Оскільки багато користувачів проводять за комп'ютером багато часу, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою і спеціальними технологіями (фільтрація синього світла, мінімізація мерехтіння), що знижують втому очей. Бездоганна реалізація цих ергономічних функцій підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland. Рівень фільтрації синього світла, який може шкідливо впливати на очі, задається в екранному меню.

Мінімізація мерехтіння екрана
Для усунення мерехтіння екрана в даному моніторі ASUS застосована технологія Flicker-free. Вона значно знижує стомлюваність очей при тривалому перебуванні за комп'ютером. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Енергоспоживання, Вт

30

Розміри, см

61.2 x 45.3 x 23.9

Вага, кг

4.03

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

Power