Код: 6130990 Монітор 27" LG 27MP75HM-P

  • Артикул: 27MP75HM-P
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 2 роки

Прозора підставка
Використання прозорих матеріалів у підставці монітора надає йому особливо вишуканого вигляду, змушуючи повірити, що екран ніби парить в повітрі над вашим робочим місцем.

Дизайн CINEMA SCREEN
Дисплей монітора виконаний за передовою технологією CINEMA SCREEN. Монітор оснащений найтоншою рамкою, забезпечуючи максимальний комфорт при перегляді відео, роботі з фото або в комп'ютерних іграх.

Живі кольори IPS
Монітори серії IPS дозволяють побачити справжню красу зображення без спотворення оригінального кольору. IPS матриця, на відміну від TN, підтримує постійну температуру кольору зображення без відхилень, що гарантують природність відтінків і точну відповідність кольорів.

Заводське калібрування
Монітори IPS проходять заводське калібрування колірної гами і колірної температури зображення. На доказ того, що точна передача кольору була досягнута на заводській виробничій лінії, з монітором надається докладний звіт виконаної роботи. LG гарантує найвищу якість зображення на моніторах IPS. Ви залишитеся задоволені своїм вибором!

Режим читання
Спеціальний режим читання створює на екрані оптимальні умови для роботи з документами, знижуючи використання синього кольору і захищаючи очі. Натискання однієї кнопки дозволить вам комфортно зчитувати тексти з екрана монітора протягом тривалого часу.

Відсутність мерехтіння
У моніторі застосовується нова технологія регулювання підсвічування, що знижує рівень мерехтіння, яке викликає втому очей. Завдяки практично повному вимкненню мерехтіння працювати з монітором можна довше без додаткового стомлення очей, що викликається мерехтінням.

Широкий кут огляду
Кольори на моніторах з матрицею IPS не спотворюються і повністю відповідають оригінальному зображенню під будь-яким кутом. Тепер Ви можете насолоджуватися точністю кольору по всьому екрану, не має значення, під яким кутом огляду Ви на нього дивіться.

Комфортний перегляд
На відміну від TN моніторів, IPS матриця, яка використовується в моніторах серії MP55, характеризується постійним часом відгуку, що дозволяє насолоджуватися плавною зміною картинки і яскравим, чітким зображенням навіть при перегляді динамічних сцен, наприклад, у спортивних трансляціях і відеоіграх. І ніяких втомлених очей!

Енергозберігаюча технологія SUPER Energy Saving
Енергозберігаюча технологія LG SUPER Energy Saving дозволяє додатково знизити енергоспоживання в порівнянні зі звичайними LED-моніторами, при цьому якість зображення залишається незмінно високою.

Функція SUPER+ Resolution
Технологія Super+ Resolution покращує якість відео контенту з низькою роздільною здатністю, зменшуючи зашумленність і розмитість зображення в процесі його масштабування до більш високої роздільної здатності.
 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Яскравість, кд/м2

250 кд/м2

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Час відгуку, мс

5 мс

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

29 Вт

Розміри, см

62.3 x 47.4 x 18.2

Вага, кг

5.6

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

Power

Підбір за параметрами
Категорії