Код: 6617817 Монітор 27" Philips 275S1AE/00

  • Артикул: 275S1AE/00
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: DVI/HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду
В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, - навіть при повороті на 90 градусів! Порівняно зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно вищу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також і для роботи в професійних додатках, де потрібна точна передача кольору і яскравості.

Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage - це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати відображуваний вміст на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до використовуваного додатку. Залежно від обраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору та різкість зображень і відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижено. У будь-який час можна легко встановити необхідний режим натисненням однієї кнопки.

Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах
Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і малий час відгуку.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

SmartErgoBase для ергономічного розташування і зручності користувача
SmartErgoBase - це підставка під монітор для зручного і ергономічного розташування дисплея і організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад і надає робочому місцю професійного вигляду.

Кристально чисте зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кристально чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широкосмуговими портами під'єднання (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кристально чисте зображення усім і кожному: і вимогливим професіоналам, що працюють з програмами CAD-CAM, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Режим EasyRead забезпечує комфорт при читанні 

Вбудовані акустичні системи допомагають зберегти порядок на столі
Два стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки може бути видно при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою. 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

BlueLight Filter

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

DVI

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

17.3

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

62 х 54 х 21

Вага, кг

6.44

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power