Код: 6544371 Монітор 27" Philips 276C8/00

  • Артикул: 276C8/00
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 3 роки

Сучасний дизайн без рамки для повноти відчуттів
Наша безрамкова конструкція забезпечує повний формат зображення і сучасний зовнішній вигляд, а також практично безшовне зображення при встановленні декількох моніторів.

Надтонкий корпус для стильного зовнішнього вигляду
Наш новий дисплей відрізняється разюче тонким корпусом! Завдяки мінімалістичному дизайну він відмінно впишеться в інтер'єр житлових приміщень і буде чудово виглядати на письмовому столі.

Під'єднайте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для подачі живлення. З інтелектуальним і гнучким управлінням живленням ви зможете заряджати сумісний ноутбук безпосередньо. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує з'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності та передавати дані з надвисокою швидкістю, одночасно із цим заряджаючи свій ноутбук.

Розширена колірна палітра для яскравості зображення
Технологія розширеної кольорової палітри забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює природніший зелений, яскравіший червоний і насиченіший синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення і навіть робочі файли наситяться яскравими фарбами.

Розширений динамічний діапазон (HDR) для реалістичнішого і яскравішого зображення
Розширений динамічний діапазон задає новий якісний рівень зображення. Приголомшлива яскравість, контрастність, захоплююча передача кольору та неймовірно глибокі відтінки чорного надають зображенню нової глибини та реалістичності. Це розширений діапазон кольорів, який раніше неможливо було передати. Те, що відбувається на екрані безроздільно заволодіє вашою увагою та емоціями.

Технологія AMD FreeSync для згладженого ігрового процесу
Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія AMD FreeSync™ забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і швидкий відгук.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду для точної передачі кольорів і зображень
В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно вищу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також і для роботи в професійних додатках, де потрібна точна передача кольору і яскравості.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

Заряджайте та підзаряджайте сумісний ноутбук від монітора
Цей монітор оснащений вбудованим роз'ємом USB-C, який відповідає стандарту USB Power Delivery. Завдяки раціональному та гнучкому управлінні живленням ви можете зарядити та підзарядити сумісний* ноутбук безпосередньо від монітора за допомогою одного кабелю USB-C.

Оцініть кришталево чисте зображення з роздільною здатністю QHD 2560 x 1440
Ці монітори Philips забезпечують кристально чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широкосмуговими портами під'єднання (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кристально чисте зображення усім і кожному: і вимогливим професіоналам, що працюють з програмами CAD-CAM, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

SoftBlue

F-Sync

HDR

Яскравість, кд/м2

350

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

21.58

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

61 x 46 x 19

Вага, кг

4.26

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

Power