Код: 6819452 Монітор 27" Philips 27M1N5500ZA/00

  • Артикул: 27M1N5500ZA/00
  • Серія: Геймерський
  • Тип матриці: Nano IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Технологія кольоропередачі IPS Nano розширює колірний простір для насичених зображень
Дисплей Nano IPS сподобається тим, кому потрібна точна передача кольорів і широкий кут огляду без колірного зсуву — для роботи з графікою, ігор або робочих завдань. Насичений червоний, багатий зелений і глибокий синій. Ultra Wide-Color з технологією передачі кольору IPS Nano використовує покращені KSF наночастинки фосфору для поглинання зайвого світла з екрана та поліпшення передачі кольору. Реалістичні кольори. Наші дисплеї забезпечують колірний простір до 98% від DCI-P3, який у Товаристві інженерів кіно та телебачення вважається еталонною кінематографічною якістю зображення.

AMD FreeSync™ Premium; плавний ігровий процес
Для геймерів не повинно бути вибору між низькою частотою оновлення та малою продуктивністю в іграх. AMD FreeSync™ Premium створює плавний ігровий процес при максимальному навантаженні. Грайте без компромісів – висока частота оновлення, компенсація низької частоти кадрів і низька затримка оновлення додадуть вам необхідної впевненості.

Частота оновлення 170 Гц забезпечує плавний і чіткий відеоряд
Для інтенсивного геймінгу потрібен максимально чіткий і плавний відеоряд. Цей дисплей Philips забезпечує частоту оновлення 170 кадрів на секунду, що набагато вище порівняно зі звичайними дисплеями, на яких зображення противника на екрані може переміщатися ривками, не даючи прицілу. Частота оновлення 170 Гц робить рухи супротивника на дисплеї неймовірно плавними та легко відстежуваними кадр за кадром, допомагаючи вам прицілитися. Мінімальна затримка введення та відсутність переривчастості зображення роблять цей ігровий дисплей Philips чудовим компаньйоном для битв.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу
MPRT (час відгуку рухомого зображення) — це зрозуміліший спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення та забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Найкращий вибір для захоплюючих динамічних ігор.

Низька затримка введення скорочує час затримки сигналу між пристроями та монітором
Затримка введення – це час, який відбувається між виконанням дії на під'єднаних пристроях і виведенням результату на екран. Низька затримка введення скорочує тимчасовий інтервал між введенням команди на ваших пристроях і прийняттям сигналу монітором, значно полегшуючи проходження відеоігор з високими вимогами до чутливості та часу реагування, що особливо важливо для тих, хто грає в динамічні та швидкі відеоігри.

Розширена палітра кольорів для яскравості зображення
Технологія розширеної палітри кольорів забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює природніший зелений, яскравіший червоний і насиченіший синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення та навіть робочі файли насититься яскравими фарбами.

SmartImage HDR забезпечує оптимальний перегляд HDR-контенту
Виберіть один із режимів SmartImage HDR відповідно до своїх потреб. HDR Гра: оптимізація під відеоігри. Висока контрастність забезпечує яскравість сцени та дозволяє помічати ворогів, які ховаються у тінях. HDR Фільм: ідеальний для перегляду фільмів. Оптимальніший контраст і яскравість для реалістичної картинки з ефектом занурення. HDR Фото: яскравіші відтінки червоного, зеленого та синього. DisplayHDR: сертифіковано VESA DisplayHDR*. Користувач: налаштуйте параметри в меню зображення.
* Див. специфікацію для корекції кольору HDR.

Режим LowBlue та запобігання мерехтінню для зниження навантаження на очі
Наш режим LowBlue та технологія запобігання мерехтінню розроблено для того, щоб знизити навантаження на очі користувача при тривалому перегляді контенту на моніторі.

SmartErgoBase для ергономічного розташування та зручності користувача
SmartErgoBase – це підставка під монітор для зручного та ергономічного розташування дисплея та організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад і надає робочому місцю професійного вигляду.

Кришталево чисте зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широкосмуговими портами під'єднання (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення та графіка буквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кришталево чисте зображення всім і кожному: і вимогливим професіоналам, які працюють із програмами CAD-CAM, і фахівцям з 3D-графіки та фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути видимі при розташуванні у передній частині або невидимі при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Кнопка переміщення меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів
Завдяки зручній кнопці переміщення по меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

Nano IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

G-Sync

HDR

F-Sync Premium

Low Input Lag

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

350

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

170

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

31.8

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

62 x 55 x 22

Вага, кг

4.8

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії