Код: 6549520 Монітор 27" Samsung LC27RG50FQIXCI

  • Артикул: LC27RG50FQIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Приголомшлива швидкість і повне занурення

3 переваги

Швидкість реакції і повне занурення

Частота оновлення екрана 240 Гц
Надзвичайно швидка реакція з частотою оновлення екрана 240 ГЦ усуває затримку та миттєво реагує на дії гравця.

 

Вигнутий екран
Вигнутий екран з кривизною 1500R як би повністю перекриває поле зору ваших очей.

 

Технологія G-Sync Compatible
Сумісність з динамічною технологією синхронізації швидкості оновлення зображення монітора з частотою кадрів G-Sync Compatible усуває тремтіння і затримку, забезпечуючи плавність передачі динамічних ігрових сцен.

Зір у безпеці

Технологія вигнутих екранів Samsung чудово адаптована до особливостей поля зору людини. Тепер геймер бачить увесь екран від краю до краю не змінюючи напрям погляду. Очі не втомлюються навіть після тривалої ігрової сесії.

Технологія G-Sync Compatible

Забудьте про переривчасту гру. Наявність технології G-Sync Compatible забезпечує динамічну синхронізації графічного процесора та частоти оновлення екрана, усуваючи тремтіння і затримку зміни зображення, завдяки чому плавність відображення зберігається навіть у наддинамічних ігрових ситуаціях. Динамічна адаптація швидкості оновлення екрана - це висока стабільність зображення в найбільш ресурсоємних іграх.

Унікальний дизайн екрана

Екран без меж. Відсутність рамки з 3 сторін екрана забезпечує практично безшовну конфігурацію двох екранів, що поруч стоять. Y-подібна підставка, зручне меню і округлий екстер'єр додає відтінок вишуканості в атмосферу вашого ігрового простору.

Бачити у темряві

Технологія вигнутих екранів Samsung чудово адаптована до особливостей поля зору людини. Тепер геймер бачить увесь екран від краю до краю не змінюючи напрям погляду. Очі не втомлюються навіть після тривалої ігрової сесії.

Відмінна видимість під будь-яким кутом

Тепер будь-яке місце перед екраном - найкраще. 178-градусний кут поля зору у вертикальному та горизонтальному напрямку забезпечують чудову видимість зображення з будь-якого місця відносно екрана. Якщо ви сидите, відкинувшись у кріслі, стоїте або навіть лежите на дивані, ви зможете відмінно бачити що відбувається на екрані під час гри або перегляду фільму.

Усе заточено для вимогливого геймера

Отримайте ідеальні настройки для вашої гри. Ігровий режим оптимізує гамма рівні чорного, контрастність, чіткість і колір для ігор будь-якого жанру. Режим малої затримки на вході мінімізує затримку сигналу між пристроями-джерелами сигналу та екраном. Точка віртуального прицілювання поміщає атаковану ціль у центр екрана для точнішого прицілювання.

Відсутність втоми очей - запорука перемоги

Грайте довше. Режим захисту очей (Eye Saver Mode) мінімізує синю компоненту світіння екрана, завдяки чому навіть тривалий ігровий сеанс не викликає втоми очей. Технологія усунення мерехтіння екрана (Flicker Free technology) усуває дратівливий зір ефект мерехтіння екрана, завдяки чому очі геймера не втомлюються і дозволяють довше грати.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Технології

FlickerFree

G-Sync

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

240

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

75 x 75 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

48

Розміри, см

61.6 x 47.2 x 25

Вага, кг

4.6

Колір

Сірий

Комплектація: Кабель

DisplayPort