Код: 6659069 Монітор 27" Samsung LF27T350FHIXCI

  • Артикул: LF27T350FHIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI

Гарантія: 2 роки

Великий огляд

Мінімалістичний дизайн. Максимальний візуальний комфорт. Відсутність рамки з 3 сторін створює відчуття вільного простору та сучасної естетики в будь-якій робочій обстановці. У моніторній конфігурації, відсутність рамки збоку екрана створює враження у користувача безмежно великого робочого столу.

Відмінна видимість під будь-яким кутом до екрана

З будь-якого місця, яке ви зайняли перед монітором, ви зможете насолоджуватися кінематографічною якістю зображення, сформованого за технологією Technicolor. IPS панель зберігає стабільність яскравості та точності передачі кольору по всій площі екрана. Навіть на екрані такої ширини відтворення колірних тонів і найтонших відтінків відрізняються винятковою точністю і не змінюється від того, під яким кутом ви дивитеся на екран.

Усе синхронізовано

Оцініть виняткову плавність зображення. Технологія AMD Radeon FreeSync™ у поєднанні зі швидкою графічною картою забезпечують ідеальну синхронізацію частоти оновлення екрана й усувають тремтіння і нестабільність зображення. Дивіться фільми та грайте у своє задоволення. Навіть найдинамічніші сцени відрізняються плавністю і чіткістю.

Відчуття безшовності та плавності зображення

Плавність відображення динамічних сцен. Частота зміни кадрів 75 Гц забезпечує плавність зображення. Дивитеся ви ваші улюблені ТВ драми, відеоконтент або граєте в ігри, зображення відрізняється винятковою плавністю і відсутністю ореолу навколо об'єктів.

Ще більше ігрової міці

Ідеально оптимізовані ігрові параметри дозволять вам завжди виходити переможцем у будь-якій грі. Оптимальні параметри кольору та контрасту зображення дозволять вам легко знаходити та розпізнавати ворога, навіть якщо він сховався в темряві. Ігровий режим оптимізує візуальні параметри екрана так, щоб ви могли розрізнити найдрібніші деталі в будь-якій ігровій сцені.

Покращений режим захисту очей

Ваші очі захищені, щоб ви могли працювати довше без шкоди для зору. Покращена технологія захисту очей, яка використовується в моніторі, знижує втому очей і дозволяє довше працювати, не відчуваючи дискомфорту. Технологія Flicker Free усуває ефект мерехтіння екрана, а режим захисту очей (Eye Saver Mode) зводить до мінімуму інтенсивність синьої компоненти світіння екрана. Тепер ваші очі не так втомлюються і ви можете довше працювати з монітором.

Справжня універсальність

Широкі можливості під'єднання зовнішніх пристроїв. Наявність HDMI і D-sub портів дозволяє під'єднати до монітора безліч найрізноманітніших зовнішніх пристроїв. Завдяки наявності різних вхідних портів, ваше комп'ютерне робоче місце стало зручнішим.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

29

Розміри, см

61.2 x 49.5 x 23.2

Вага, кг

3.4

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії