Код: 6776629 Монітор 27" Samsung LS27A600NWIXCI

  • Артикул: LS27A600NWIXCI
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB

Гарантія: 3 роки

Відкрийте деталі
QHD роздільна здатність
Недоступна функціональність. Під час перегляду улюбленого фільму або роботи над новим проектом скористайтеся перевагами вищої чіткості передачі деталей. У цьому моніторі щільність пікселів збільшена майже в 1,7 рази порівняно з аналогічним параметром для моніторів з роздільною здатністю Full HD. QHD-роздільна здатність розширює ваші можливості в режимі багатозадачності або при створенні чудових зображень і відеоматеріалів.

Чудова видимість зображення під будь-яким кутом
IPS панель
Оптимізовано для професійної роботи. Монітори Samsung з високою роздільною здатністю оснащені панеллю IPS, що забезпечує кристально-чисті кольори та широкий кут огляду (178°). Кожен користувач може розраховувати на відмінну видимість зображення під будь-яким кутом до площини екрана з яскравим і природним кольором без ефекту "вимивання" кольорів або вицвітання.

Насолоджуйтесь мільярдом колірних відтінків з неймовірною якістю кольору
1 мільярд кольорів зі стандартом HDR10
Насолоджуйтесь будь-яким типом контенту з винятково точним кольором і деталізацією. Розширена палітра кольорів з практично необмеженою кількістю відтінків і стандартом HDR10 роблять темні кольори ще темнішими, а найсвітліші яскравішими. Тепер кожен фрагмент зображення радує око та він сприймається саме таким, яким задумав його автор.

Позбавте очі від напруження
Intelligent Eye Care із сертифікатом TUV
Ваші очі не втомлюватимуться навіть при тривалому перегляді контенту на екрані. Під час роботи над проектами в нічних умовах яскравість і колірна температура екрана регулюються автоматично з урахуванням рівня зовнішнього освітлення. Сертифікат TUV, виданий Samsung Intelligent Eye Care підтверджує, що цей монітор надійно захищає очі завдяки скороченню випромінювання синього світла в режимі Eye Saver та функції усунення мерехтіння екрана Flicker Free.

Максимальний комфорт і ергономічність
Розташуйте монітор у оптимальному положенні для роботи. Дизайн з безрамковим екраном, сумісність з кріпленням VESA та дискретне керування нахилом, поворотом у горизонтальній і вертикальній площинах дозволяють встановлювати монітор так, як зручно користувачу. Крім того, завдяки тонкій металевій підставці та невеликій товщині корпусу, монітор займає менше місця на столі, що забезпечує чисте та зручне робоче середовище.

Миттєва реакція на дії користувача
Виняткова плавність відображення динамічних сцен. Технологія AMD FreeSync™ синхронізує частоту оновлення монітора та відеокарти для зменшення переривання та нестабільності зображення. Фільми та ігри тепер не супроводжуються розривами зображення навіть у найдинамічніших сценах.

Створюйте екологічне майбутнє
Знайдіть побутове застосування для картонного пакування від монітора або віддайте його на вторинну переробку. Монітор Samsung, що отримав глобальну сертифікацію екологічності, підтримує режим енергозбереження і дозволяє знизити витрати електроенергії майже на 10% без зменшення яскравості та погіршення якості зображення.

Під'єднуйте та дивіться
Автоматичне розпізнавання джерел сигналу
Забудьте про проблему під'єднання зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв Automatic Source Switch монітор самостійно знаходить нові під'єднані пристрої в момент їх увімкнення і правильно відображає сигнал від цього пристрою на екрані. Тепер не потрібно шукати джерело сигналу меню. 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

31

Розміри, см

61.5 x 55.1 x 19.6

Вага, кг

6.4

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

Power