Код: 6823799 Монітор 27" Samsung LS27A600UUIXCI

  • Артикул: LS27A600UUIXCI
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB-C

Гарантія: 3 роки

Інноваційні монітори, що підвищують вашу продуктивність
Оцініть велику картинку та чудову деталізацію. UHD роздільна здатність
Пориньте у кожну деталь сцени на екрані. Завдяки 4-кратному збільшенню кількості пікселів у зображенні порівняно з кількістю пікселів формату Full HD, кожна деталь відрізняється більшою глибиною передачі відтінків. Водночас більший простір екрана дозволяє розмістити на ньому більше різних інструментів, програм і додатків, з якими ви працюєте протягом дня. Усе це допомагає забезпечити кінематографічну якість зображення контенту з роздільною здатністю 4K як вдень, так і вночі.

Оцініть велику картинку та чудову деталізацію
Насолоджуйтесь мільярдом відтінків кольору з неймовірною глибиною колірного тону. 1 мільярд кольорів із підтримкою технології HDR 10
Насолоджуйтесь будь-яким контентом з виключно точним кольором і деталізацією. Широкий діапазон кольорів, майже безмежна кількість відтінків і підтримка технології HDR10 роблять темні кольори темнішими, а найяскравішими ще яскравішими. Тепер кожен фрагмент контенту тішить око та сприймається саме так, як задумав автор.

Позбавте очі від напруги
Сертифікат TUV у номінації захисту зору
Ваші очі не напружуються навіть за тривалого перегляду. Під час роботи над проектами в нічних умовах яскравість і колірна температура екрана регулюються автоматично з урахуванням рівня зовнішнього освітлення. Сертифікат Асоціації TUV з безпеки підтверджує, що цей монітор Samsung захищає очі від надмірно яскравого синього світіння завдяки функції усунення мерехтіння екрана.

Усе для оптимізації вашої продуктивності
Завдяки практично безрамковому дизайну ви можете зосередитися на роботі, не відволікаючись ні на що інше. Працюючи з двома моніторами, ви зможете легко переміщатися між кількома програмами, електронними листами або документами. Нарешті, монітор оснащений тонкою та елегантною металевою підставкою.

Корисне використання картонної упаковки
Перетворіть картонну упаковку від монітора на зручну для життя конструкцію або віддайте її для вторинної переробки. Монітор Samsung, який отримав глобальну сертифікацію з економічності, підтримує режим енергозбереження та дозволяє знижувати витрати електроенергії до 10% без шкоди для яскравості та якості зображення.
*Яскравість залежить від моделі екрана

Під'єднуйте та дивіться
Автовибір джерела сигналу
Немає проблем із під'єднанням зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Automatic Source Switch+) ваш монітор визначає нові під'єднані пристрої в момент їх під'єднання і правильно налаштовує відображення відеосигналу від цього пристрою на екрані. Не потрібно шукати джерело сигналу в опціях меню. 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

5 мс (GTG)

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Розміри, см

61.5 x 55.1 x 19.6

Вага, кг

6.4

Колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії