Код: 6672222 Монітор 27" Samsung LS27R650FDIXCI

  • Артикул: LS27R650FDIXCI
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: VGA/HDMI/DP/USB

Гарантія: 3 роки

Вужча рамка, більше огляд

Чим вужча рамка, тим краща концентрація уваги. Вузька рамка збільшує робочу площу екрана та забезпечує практично безшовний робочий простір якщо ви використовуєте конфігурацію з двома моніторами, що стоять поруч. У цьому разі ви не помічаєте вертикальну межу між екранами та зображення сприймається як одне ціле.

Природна передача кольору

Зображення на екрані винятково реалістично. IPS панель зберігає стабільність яскравості та точності передачі кольору по всій площі екрана. Широке поле зору в 178˚ дозволяє підвищити продуктивність роботи. При цьому слід зазначити, що точність передачі колірних тонів залишається незмінною навіть якщо ви дивитеся на екран під великим кутом.

Сумісність із зовнішніми пристроями

Монітор оснащений великою кількістю портів, необхідних для під'єднання зовнішніх пристроїв. Під'єднайте до монітора ноутбук, настільний ПК і планшет і ваш USB hub. Крім того, монітор оснащений USB 3.0 портом для під'єднання різних мобільних пристроїв і аксесуарів.

Безпека для зору

Монітор забезпечений технологією захисту вашого зору. Покращена технологія знижує навантаження на зір, що сприяє кращій концентрації уваги та підвищенню продуктивності вашої роботи. Технологія Flicker Free усуває ефект мерехтіння екрана, а режим захисту очей (Eye Saver Mode) зводить до мінімуму інтенсивність синьої компоненти світіння екрана.

Ергономічний дизайн

Ергономічний дизайн для комфортної роботи. Монітор оснащений можливістю регулювання екрана по висоті, поворотом навколо вертикальної і горизонтальної осей. Тонкий і яскравий дизайн перетворює цей монітор у предмет декору інтер'єру вашого офісу, а сумісність з настінним кронштейном VESA дозволяє легко зафіксувати цей монітор на стіні.

Енергозберігаючий дисплей

Технологія енергозбереження Smart Eco Saving дозволяє до 10% знизити енергоспоживання без погіршення якості зображення. Ця технологія автоматично оптимізує яскравість у темних фрагментах екрана й одночасно з цим налаштовує яскравість RGB компонент, завдяки чому підтримується звична для вас яскравість екрана.

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

F-Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

5

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

45

Розміри, см

61.2 x 53.9 x 23.8

Вага, кг

6.4

Колір

Чорний

Сірий

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

Power