Код: 6702578 Монітор 28" AOC U28G2AE/BK

  • Артикул: U28G2AE/BK
  • Серія: Геймерський
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

28-дюймовий монітор з роздільною здатністю UHD, панеллю IPS із частотою зміни кадрів 60 Гц і підтримкою AMD FreeSync
Отримуйте задоволення від новітніх блокбастерів у роздільній здатності Ultra HD на моніторі діагоналлю 28 дюймів. Панель IPS із частотою оновлення 60 Гц і часом відгуку 1 мс забезпечує неймовірну реалістичність зображення. Підтримка технології AMD FreeSync дозволяє домогтися максимальної синхронізації монітора та графічного процесора.

UHD
З роздільною здатністю 4K UHD 3840 x 2160 пікселів, що в чотири рази більше роздільної здатності Full HD дисплея, монітор має щільність пікселів, яка забезпечує неймовірно чіткі зображення з дрібними деталями.

IPS
Панель IPS забезпечує відмінний огляд з реалістичними, але в той же час яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково незалежно від кута перегляду дисплея. Крім того, поверхня антивідблиску запобігає виникненню спотворюючих відображень на екрані.

FreeSync
Технологія FreeSync від AMD виробляє синхронізацію частот оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес плавнішим і більш захоплюючим. Гравець гідно оцінить низьку затримку вводу та високу якість зображень у динамічних іграх.

6 Games mode
Переводьте свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими гральними режимами для FPS, гонок або RTS, підбирайте власні ідеальні настройки та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

Low Input Lag
Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки вводу (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикрашення: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент під час спуску курсу слабким натисканням.

Час відгуку 1 мс
Час відгуку рівний 1 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінного задоволення грою. Швидкісний рух і драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

28

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

LowBlue

Low Input Lag

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

45

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

36.9 x 63.6 x 20

Вага, кг

6.13

Колір

Чорний

Червоний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії