Код: 6161433 Монітор 28" Asus PB287Q

  • Артикул: PB287Q
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: TN
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Asus PB287Q - 28-дюймовий монітор формату Ultra HD. Завдяки високій роздільній здатності (3840х2160 пікселів) і піксельній щільності (157 пікселів на дюйм), він видає неймовірно чітку картинку, що по достоїнству оцінять усі користувачі, що працюють у професійних програмах для обробки зображень. Крім того, PB287Q прекрасно підходить для динамічних комп'ютерних ігор, адже середній час відгуку його РК-матриці становить усього лише 1 мс.
 
Екранний простір збільшеного розміру
Дозволяє з комфортом використовувати додатки з безліччю допоміжних панелей і вікон. PB287Q здатний відображати більше 1 мільярда колірних відтінків і може похвалитися високою яскравістю (330 кд/м²) і динамічною контрастністю (100000000: 1).


Для роботи та розваг
Завдяки 10-бітному кодуванню кольору монітор здатний відображати більше відтінків, що припаде до смаку дизайнерам і фотографам. Геймери ж, у свою чергу, будуть раді низькому часу відгуку (всього 1 мс), завдяки якому забезпечується відсутність візуальних артефактів у динамічних іграх.

Інтерфейси
До складу реалізованих в Asus PB287Q інтерфейсів входять DisplayPort 1.2, один звичайний порт HDMI і один порт HDMI / MHL. Підтримка стандарту MHL означає можливість відтворення контенту з мобільного пристрою при одночасній його підзарядці.

Підтримка двох джерел відеосигналу одночасно
Завдяки підтримці функцій «картинка-в-картинці» і «картинка-поруч-з-картинкою» на екран цього монітора можна виводити зображення відразу з двох джерел відеосигналу одночасно і вільно між ними перемикатися.

Віртуальна лінійка
Asus QuickFit є віртуальною лінійкою, яку можна відобразити на екрані натисканням гарячої клавіші, щоб зрозуміти, наскільки зображення відповідає тому чи іншому формату, не роздруковуючи його на папері.

Технологія SplendidPlus Video Intelligence
Забезпечує зміна налаштувань дисплея відповідно до поточних завдань (ігри, перегляд фото, робота в нічний час і т.д.), щоб отримати максимально якісне зображення. Усього доступно вісім режимів роботи цієї технології. Між ними можна легко і швидко перемикатися натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Практична конструкція
Ергономічна підставка даного монітора дозволяє налаштовувати кут нахилу і висоту екрана, а також розгортати його так, як зручно користувачеві. Спеціальна кріпильна планка дає можливість легко заховати всі роз'єми. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

28

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

TN

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Підтримка MHL

Тип підсвічування

wLED

Яскравість, кд/м2

300 кд/м кв.

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

170

Кут огляду вертикальний

160

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

1 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Енергоспоживання, Вт

60 Вт

Розміри, см

66.0 x 38.1 x 6.4

Вага, кг

7.9

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії