Код: 6789330 Монітор 28" Samsung LS28AG700NIXCI

  • Артикул: LS28AG700NIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB

Гарантія: 2 роки

Максимально реалістичні світи на екрані
UHD-роздільна здатність і IPS-панель
Максимальна чіткість кожної деталі на екрані. Завдяки щільності пікселів, збільшеній у 4 рази порівняно з роздільною здатністю FHD, ігри відкриються для вас у новому світлі. IPS-панель відрізняється винятково чистою передачею кольору та широким кутом огляду в 178°, завдяки чому колір зображення на екрані залишається незмінним під будь-яким кутом огляду. Збільшена кількість пікселів і збільшена глибина зображення роблять ігри реальними як ніколи.

Виявляються навіть приховані деталі зображення
Підтримка технології HDR400
Тепер усе, як у житті. Технологія HDR400 забезпечує підвищення контрастності, глибші відтінки чорного та білого, щоб допомогти вам побачити ворогів, що ховаються в тіні. Навіть у темних сценах ви зможете розрізнити найдрібніші деталі зображення.

Неперевершена частота оновлення екрана для 4К-геймінгу
Частота оновлення 144 Гц і час відгуку 1 мс
Виходьте переможцем у найдинамічніших поєдинках. Частота оновлення 144 Гц, найвища серед ігрових моніторів 4K, і час відгуку в 1 мс усувають лаг і забезпечують плавність і надвисоку чіткість відображення найдинамічніших ігрових сцен. Інтерфейс HDMI 2.1, що забезпечує частоту оновлення 120 Гц при UHD-роздільній здатності, піднімає рівень геймінгу на нову висоту.

Максимально швидка реакція на ваші дії
Низький вхідний лаг
Управління, що забезпечує перемогу. Винятково малий вхідний лаг забезпечить вам миттєву та точну реакцію екрана на ваші дії та дозволяє знищити найвитонченішого ворога. Реакція монітора настільки швидка, що будь-яка дія на екрані починається без найменшої затримки, зумовленої взаємодією між вашими периферійними пристроями та тим, що відбувається на екрані.

Плавність відображення динамічних сцен
Сумісність із технологією G-Sync
Навіть найдинамічніші сцени відрізняються винятковою плавністю зображення. Сумісність із технологією G-Sync синхронізує роботу графічного процесора та панелі екрана, усуваючи уривчастість, лаг і тремтіння зображення. Дуже динамічні та складні ігрові сцени відображаються стабільно та плавно завдяки технології AMD FreeSync Premium Pro, що допоможе вам завжди виходити переможцем у будь-якій ігровій ситуації.

Побачити все, що раніше було недоступне
Режим Ultrawide Game View
Даний режим дозволяє програмно змінити співвідношення сторін екрана з 16:9 на 21:9, що дозволяє знайти приховані дорогоцінні камені або виявити ворогів, що причаїлися. Додаткові кути огляду в кожній ігровій сесії наблизять вас до перемоги.

Створено, щоб зробити ваш світ яскравішим
Технологія підсвічування CoreSync і підсвічування Core lighting
Опиниться в центрі кожної сцени. Підсвічування Core lighting додасть індивідуальності вашій ігровій зоні, а багато колірних режимів дозволить перенести гру в реальний світ. Технологія підсвічування CoreSync забезпечує синхронізацію колірної палітри гри та зовнішнього підсвічування для максимального занурення в ігровий процес.

Миттєве автоматичне під'єднання
Автоматичне розпізнавання джерела сигналу (Auto Source Switch+)
Миттєве ввімкнення до гри. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Auto Source Switch+), монітор самостійно визначає нові під'єднані пристрої, щойно ви їх під'єднали, і правильно відображає сигнал від цього пристрою на екрані. Це дозволить вам швидше перейти до гри, не перемикаючись між кількома вхідними джерелами сигналу.

Ваші ігри адаптовані під вас
Ергономічний дизайн
Усе для перемоги! Поверніть, нахиліть і відрегулюйте висоту монітора, щоб вороги завжди залишалися в полі вашого зору. Екран монітора можна встановити в таке положення, щоб ви могли грати у максимально комфортній обстановці. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

28

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

400

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

144

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

51

Розміри, см

63.6 x 57.4 x 24.7

Вага, кг

7.9

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії