Код: 6585907 Монітор 28" Samsung LU28R550UQIXCI

  • Артикул: LU28R550UQIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Чіткість у кожній деталі
Саме час побачити все в деталях. Дивіться фільми, блукаєте по Інтернету та грайте з роздільною здатністю, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD. Цей UHD монітор забезпечує дивовижне за якістю зображення, що включає 8 мільйонів пікселів, що дозволяє побачити найдрібніші деталі об'єктів на екрані. Оцініть неперевершене відчуття реальності зображення під час гри або перегляду фільмів.

 

Відмінна видимість під будь-яким кутом до екрана
З будь-якого місця, яке ви зайняли перед моніторм, ви зможете насолоджуватися кінематографічною якістю зображення, сформованого за технологією Technicolor. IPS панель зберігає стабільність яскравості та точності передачі кольору по всій площі екрана. Навіть на екрані такої ширини відтворення колірних тонів і найтонших відтінків відрізняються винятковою точністю і не змінюється від того, під яким кутом ви дивитеся на екран.

Широкий діапазон тонів
Калейдоскоп чорно-білих тонів. Підтримка технології HDR дозволяє підтримувати широкий динамічний діапазон відтінків чорного та білого на екрані монітора. Тепер у найтемніших і найсвітліших ділянках зображення ви зможете розрізнити більше деталей. Ви по-достоїнству оціните виняткову яскравість і чіткість зображення з максимальною на даний момент роздільною здатністю.

Відсутність втоми очей - запорука перемоги
Монітор береже ваші очі. Синє випромінювання екрана викликає втому та подразнення очей. Попрощайтеся із жовтими окулярами, що спотворюють кольори зображення на екрані монітора. Насолоджуйтесь досконалою палітрою кольорів зображення, що не викликає втоми очей.

Надплавна передача руху
Забудьте про проблеми перешкод і нестабільності зображення. Функція AMD FreeSync усуває тремтіння картинки й уривчастість звукового супроводу при перегляді відеоконтенту.

Екран без меж
Мінімалістичний дизайн і висока функціональність. Винятково елегантний дизайн 28-дюймового плоского монітора, у якого з 3 сторін практично відсутня рамка. У конфігурації з двома екранами ви просто не помітите межі на стику екранів, що стоять поруч, і будете насолоджуватися UHD контентом приголомшливої якості.

Використовуйте багатозадачний режим для підвищення продуктивності роботи
Оцініть можливість підвищення ефективності та продуктивності вашої роботи при редагуванні фотознімків, монтажу відео та багато чого іншого. Підтримка функції PBP (дві картинки поруч) перетворює один монітор у подвійний, коли контент від двох різних джерел сигналу відображається поруч на одному екрані. А функція PIP (Картинка-в-картинці) дозволяє працювати одночасно з декількома додатками в багатовіконному режимі.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

28

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

1000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

Більше 1 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

41

Розміри, см

63.8 x 47.9 x 25

Вага, кг

5.8

Колір

Чорний

Срібло

Комплектація: Кабель

HDMI

Power