Код: 6743615 Монітор 31.5" AOC C32G3AE/BK

  • Артикул: C32G3AE/BK
  • Серія: Геймерський
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Монітор C32G3AE/BK оснащений зігнутим FHD-дисплеєм з кривизною екрана 1000R, має низьку затримку вводу, час відгуку в 1 мс і частоту оновлення в 165 Гц. Ідеальний у своїй універсальності пристрій підійде для ігор будь-якого жанру.

Вигнутість 1000R
Радіус кривизни в 1000R - це найбільший радіус кривизни у ігрових моніторів. Він дає кілька переваг: знижує навантаження на очі, зменшує кількість відблисків, збільшує розміри сприйманого зображення і створює більший ефект занурення. Пориньте у віртуальні світи навколо вас і отримуйте задоволення від улюбленої гри та прекрасного огляду.

Частота оновлення 165 Гц
Частота оновлення 165 Гц, що більш ніж у два рази більше порівняно зі стандартом 60 Гц, перетворює ігри в справжнє задоволення. Реалізуйте потенціал свого відеоадаптера. Забудьте про розриви зображення і попрощайтеся з розмитим зображенням. Відчуйте як ваші рефлекси перетворюються в безпосередні дії. Ніколи не озирайтеся.

Мінімум рамок для неперевершеного бойового поста
Розширте своє поле огляду з декількома моніторами. Вузькі межі та безрамкова конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового поста.

Час відгуку 1 мс
Час відгуку рівний 1 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінного задоволення грою. Швидкісний рух і драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

Низька затримка вводу
Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки вводу (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикрашення: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент під час спуску курсу слабким натисканням.

Підходить для консольних ігор
Більшість наших моніторів сумісні як з комп'ютерами, так і з консолями. Їх можна легко під'єднати до Xbox і PlayStation і насолоджуватися відмінною якістю зображення. Монітори підтримують частоту оновлення до 120 Гц, тому навіть моделі новітнього покоління працюють на максимальних налаштуваннях.

Режим 6 ігор
Переводьте свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими гральними режимами для FPS, гонок або RTS, підбирайте власні ідеальні настройки та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

AOC Shadow Control
Виведіть битву з тіні завдяки функціям AOC Shadow Control і AOC Game Color. Налаштування рівня сірого, щоб підвищити деталізацію зображення, освітлити темні області окремо або повністю затемніть їх, не впливаючи на іншу частину екрана.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами, а під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків. 

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1000R

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync Premium

Low Blue Light

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

165

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

40

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

52.4 x 70 x 26.4

Вага, кг

6.16

Колір

Чорний

Червоний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії