Код: 6743616 Монітор 31.5" AOC Q32P2CA

  • Артикул: Q32P2CA
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB-C

Гарантія: 3 роки

Під'єднання USB-C
Спростіть під'єднання, використовуючи лише один кабель. Під'єднання USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передачі відеосигналу з високою роздільною здатністю з ноутбука на монітор, одночасно заряджаючи акумуляторну батарею ноутбука від монітора за допомогою джерела живлення USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичну передачу даних, тому навіть передачу фільму 4K можна здійснити менш ніж за одну хвилину.

Power Delivery 65 Вт
USB-C - швидко розвивається технологія, що забезпечує швидку передачу даних, відеосигналу та живлення для зарядки пристроїв під час роботи. Через усього лише один тонкий кабель, технологія USB-C AOC подає живлення потужністю до 65 Вт, що дозволяє заряджати звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, миші або клавіатури), смартфони та ноутбуки.

Роздільна здатність QHD
Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудові якість і чіткість зображення, що дозволяють побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрана забезпечує великий простір для роботи та розташування вікон, а також дозволяє насолоджуватися іграми та фільмами у їх вихідній роздільній здатності.

Панель IPS
Панель IPS забезпечує відмінний огляд з реалістичними, але в той же час яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково незалежно від кута перегляду дисплея.

Ергономічність
Відчуйте комфорт! Регульовані по висоті поворотні та похилі стійки AOC допоможуть вам знайти найзручне та найправильніше положення.

Налаштування повороту
Функція повороту дозволяє повертати на 180° з ландшафтного режиму в портретний, що особливо важливо при підготовці публікацій за допомогою настільних видавничих інструментів.

Low Blue Light
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення і зображення в жовтуватих відтінках.

Flicker-Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі згладженого постійного струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами, а під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

Low Blue Light

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1200:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

39

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

65 x 73 x 27.5

Вага, кг

9.4

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії