Код: 6743618 Монітор 31.5" AOC U32P2CA

  • Артикул: U32P2CA
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB-C

Гарантія: 3 роки

AOC U32P2CA забезпечує зручність і простоту, необхідну для збереження продуктивності при довгому проведенні часу перед екраном. Він оснащений USB-C з Power Delivery 65 Вт, чотирма портами USB 3.2, двома портами HDMI і 31,5-дюймовою VA-панеллю із широким кутом огляду, технологією Clear Vision та роздільною здатністю 4K UHD. Цей монітор також може виступити в якості ігрового завдяки технології Adaptive Sync, що забезпечує плавність ігрового процесу.

USB-C
Спростіть під'єднання, використовуючи лише один кабель. Під'єднання USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передачі відеосигналу з високою роздільною здатністю з ноутбука на монітор, одночасно заряджаючи акумуляторну батарею ноутбука від монітора за допомогою джерела живлення USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичну передачу даних, тому навіть передачу фільму 4K можна здійснити менш ніж за одну хвилину.

Power Delivery 65 Вт
USB-C - технологія, що швидко розвивається, що забезпечує швидку передачу даних, відеосигналу та живлення для зарядки пристроїв під час роботи. Через усього лише один тонкий кабель, технологія USB-C AOC подає живлення потужністю до 65 Вт, що дозволяє заряджати звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, миші або клавіатури), смартфони та ноутбуки.

Роздільна здатність UHD (4K)
З роздільною здатністю 4K UHD 3840 x 2160 пікселів, що в чотири рази більше роздільної здатності Full HD дисплея, монітор має щільність пікселів, яка забезпечує неймовірно чіткі зображення з дрібними деталями.

Панель IPS
Панель IPS забезпечує відмінний огляд з реалістичними, але в той же час яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково незалежно від кута перегляду дисплея.

Безрамкова конструкція
Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамкові конструкції забезпечують безшовний вигляд при використанні декількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не будуть пропадати в темній безодні рамок при встановленні декількох моніторів поруч один з одним.

Ергономічність
Відчуйте комфорт! Регульовані по висоті поворотні та похилі стійки AOC допоможуть вам знайти найзручніше та найправильніше положення.

Налаштування повороту
Функція повороту дозволяє повертати на 180° з ландшафтного режиму в портретний, що особливо важливо при підготовці публікацій за допомогою настільних видавничих інструментів.

Стійкість
Компанія AOC прагне мінімізувати вплив нашої продукції на навколишнє середовище та дотримується новітні екологічні та нормативні стандарти. Наші монітори для бізнесу відповідають вимогам EPEAT, TCO і Energy Star і виготовляються на 85% з переробленого пластику. Вони також упаковані в коричневий картон, що повністю переробляється, з меншим вмістом чорнила на нафтовій основі, виготовлений як мінімум на 80% з переробленого паперу. Такі заходи - лише початок. Ми постійно вдосконалюємо етапи розробки продукції, щоб знизити споживання електроенергії, мінімізувати рівень відходів від упаковки продукції і впроваджувати моделі економіки замкнутого циклу. Щоб дізнатися більше про нашу поточну стратегію сталого розвитку, відвідайте сторінку корпоративної соціальної відповідальності.

Концентратор USB
Вбудовані концентратори USB у моніторах AOC додають зручності та практичності вашому робочому місцю. Бічними портами легко скористатися, навіть не дивлячись на них, що економить час, який міг би бути витрачений на пошуки вільного USB-порту на задній стороні корпусу ПК.

Low Blue Light
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення і зображення в жовтуватих відтінках.

Flicker-Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі згладженого постійного струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами, а під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

Low Blue Light

Яскравість, кд/м2

350

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

57

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

65.4 x 71.5 x 27.5

Вага, кг

9.8

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power