Код: 6502458 Монітор 31.5" Philips 325E1C/00

  • Артикул: 325E1C/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: VGA/DP/HDMI

Гарантія: 2 роки

Дисплей з вигнутим корпусом для максимальних вражень
Настільні монітори з вигнутим корпусом моментально заволодіють вашою увагою. Вигнутий корпус допомагає сконцентруватися, залучаючи користувача в процес.

Розширена колірна палітра для яскравості зображення
Технологія розширеної кольорової палітри забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює природніший зелений, яскраіший червоний і насиченіший синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення і навіть робочі файли наситяться яскравими барвами.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення і широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу, живу картинку. Завдяки такому дисплею можна легко працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів, і в результаті ви бачите чітке зображення.

Технологія AMD FreeSync™ для згладженого ігрового процесу
Завдяки новому монітора Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія AMD FreeSync™ забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і швидкий відгук.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує відображуваний контент і автоматично налаштовує кольори й інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування настроюється для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів
Новий ігровий дисплей Philips відрізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, дозволяючи краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує передачу кольору та покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дозволяє підсвічувати певні області та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

SoftBlue

F-Sync

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

VGA

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

47.3

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

71 х 53 х 28

Вага, кг

7.34

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

D-Sub

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії