Код: 6544372 Монітор 31.5" Philips 328E1CA/00

  • Артикул: 328E1CA/00
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Дисплей з вигнутим корпусом для максимальних вражень
Настільні монітори з вигнутим корпусом моментально заволодіють вашою увагою. Вигнутий корпус допомагає сконцентруватися, залучаючи користувача в процес.

Розширена колірна палітра для яскравості зображення
Технологія розширеної кольорової палітри забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює природніший зелений, яскравіший червоний і насиченіший синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення і навіть робочі файли наситяться яскравими фарбами.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення і широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу, живу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів, і в результаті ви бачите чітке зображення.

Технологія UltraClear і роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості
Ці дисплеї Philips оснащені якісними панелями та забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють з програмами CAD, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах
Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і малий час відгуку.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує відображуваний контент і автоматично налаштовує кольори й інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування настроюється для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

2500:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

20.22

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

71 x 43 x 88

Вага, кг

7.71

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Audio

Power