Код: 6480071 Монітор 31.5" Samsung LU32R590CWIXCI

  • Артикул: LU32R590CWIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 2 роки

Повне занурення в реалістичні деталі зображення 

Чемпіон серед вигнутих моніторів
Лідер у категорії вигнутих моніторів. Samsung став лідером на ринку вигнутих моніторів, оскільки є піонером у цій галузі, представивши споживачам перший монітор ще у 2015 році. Запропонувавши споживачам цілу лінійку вигнутих моніторів, Samsung лідирує на цьому ринку серед інших виробників.

Імерсивний ракурс
Висока кривизна (1500R) екрана моніторів Samsung створює у глядача ефект повного занурення в те, що відбувається на екрані. А завдяки 4K UHD роздільній здатності зображення і високій якості картинки панелей Samsung, ви зможете насолодитися винятковою реалістичністю зображення.

Екран з роздільною здатністю 4К
Оскільки на UHD екрані поміщається в 4 рази більше пікселів порівняно з Full HD екраном, то на UHD екран можна вивести більше контенту і з більшою деталізацією. Це означає, що ви можете переглядати документи і веб-сторінки без додаткового скролінгу, комфортно працювати з безліччю вікон і панелей інструментів, насолоджуватися переглядом фотознімків, відео та грати в комп'ютерні ігри з дивовижною 4К якістю.

Мільярд колірних тонів
Завдяки підтримці мільярда колірних відтінків і контрастності 2500: 1, екран монітора UR59C відрізняється поліпшеною реалістичністю зображення і поліпшеною обробкою деталей у найтемніших і світлих ділянках зображення. Іншими словами, граєте ви в ігри чи дивитеся відео або працюєте з графічними додатками, ви оціните високу точність і природність кольоропередачі.

Тонкий і стильний
Вигнуті контури і округлі кути, тканинна текстура задньої панелі, відсутність рамки з трьох сторін екрана і товщина 6,9 мм перетворюють монітор UR59C у найтонший монітор у галузі. Екран монітора утримується тонкої V-подібною металевою підставкою з канавкою для кабелю, що підкреслює його елегантність. Цей монітор настільки красивий, що його можна встановити в будь-якому місці і він стане елементом декору будь-якого інтер'єру.

Зігнутий для комфортного перегляду
Кривизна екрана монітора UR59C означає, що кришталик ваших очей при переміщенні погляду від центру до периферії екрана не змінюватиме свою кривизну, щоб сфокусуватися на зображенні, оскільки відстань від екрана до очей при такому переміщенні погляду залишатиметься постійною. Це знімає з очей напругу, що випробовується користувачем при перегляді зображення на звичайному плоскому екрані, оскільки тепер користувач може тривалий час працювати з екраном у комфортних для зору умовах.

Ігровий режим
В ігровому режимі контрастність зображення миттєво оптимізується для кожної ігрової сцени і у геймера підвищуються шанси стати переможцем. Завдяки селективному регулюванню рівня контрастності різних фрагментів екранного зображення, геймер краще бачить деталі в темних ділянках сцени, краще і швидше прицілюється для ураження ворогів.

Конвертація роздільної здатності до UHD
Технологія Samsung для масштабування відеосигналу до рівня UHD включає аналіз вихідного SD, HD і Full HD контенту і конвертацію його до рівня якості, близької до UHD.

Функція "Картинка-в-картинці"
Функція "Дві картинки поруч ("Picture-by-Picture або скор. PBP) дозволяє вивести на екран два зображення одночасно від двох джерел відеосигналу з вихідною роздільною здатністю, відповідною роздільній здатності кожного джерела. Поряд з функцією підтримки PBP, у моніторі передбачена функція "Easy Setting Box", яка дозволяє створювати на екрані кілька вікон різного розміру.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

31,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Особливості

Безрамковий екран

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

2500:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

1 млрд

Інтерфейси

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

59

Розміри, см

71.3 x 51.5 x 23.8

Вага, кг

5.5

Колір

Комбінований

Комплектація: Кабель

HDMI