Код: 6766915 Монітор 32" Samsung LS32AM500NIXUA

  • Артикул: LS32AM500NIXUA
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: HDMI

Гарантія: 2 роки

Перший у світі екран "Роби все"
Монітор на всі випадки життя. Завдяки попередньо встановленого пакету Microsoft Office 365, ви зможете працювати на ньому як на ПК, навіть якщо у вас його немає. Крім того, ви можете з його допомогою під'єднатися до вашого офісного ПК і працювати у віддаленому режимі. Вбудована система підтримки розваг (on-board one-stop entertainment system) дозволить використовувати монітор для ігор або перегляду фільмів.

Зручний перегляд трансляцій та ідеальне зображення для розваг
Смарт-телевізійні програми та UHD
Простий доступ до розваг та додатків, таких як Netflix, YouTube, HBO, без перемикання комп'ютера або ноутбука. Дистанційне керування та вбудовані динаміки покращують відпочинок. З роздільною здатністю UHD, ви можете дивитися вміст у дивовижній якості - усе на більшому екрані.

Контент смартфона тепер на великому екрані
Під'єднання до смартфону
Додаток Wireless DeX дозволяє працювати з монітором як на ПК навіть якщо у вас його немає. Використовуйте на моніторі мобільні додатки, такі як додаток для відеоконференцій, роботи з документами та браузерами, якими ви користуєтеся на смартфоні. Для перегляду фотознімків або фільмів на великому екрані використовуйте функцію Tap View, який активується легким дотиком смартфоном до рамки монітора.

Сумісність з AirPlay 2
Технологія AirPlay 2
Завдяки вбудованій підтримці AirPlay 2, ви можете використовувати пристрої Apple для роботи та ігор на великому екрані. Підвищіть продуктивність своєї роботи створивши двомоніторну конфігурацію, використовуючи ваш MacBook і Smart Monitor. Після роботи можете відпочити та подивитися відео, фотознімки, послухати музику або завантажити інший контент з вашого iPhone або iPad на ваш монітор.

Працюйте та навчайтеся віддалено
ПК на екрані
Працюйте без проблем. Підвищіть продуктивність з ПК на екрані. Використовуючи Suite Microsoft 365, переглядати та редагувати документи зручно, а збереження їх у хмарі просте. Навіть у той час як вдома, легке під'єднання дозволяє віддалено працювати на робочому столі.

Оптимальна яскравість екрана при будь-якому освітленні
Адаптивна картинка
Чудове зображення вдень і вночі. Вбудований датчик фіксує рівень зовнішньої освітленості й автоматично регулює рівень яскравості за допомогою функції Adaptive Picture. Навіть при яскравому сонячному світлі ви зможете розрізняти деталі в темних сценах фільмів і ваші очі не будуть відчувати напруги.

Під'єднуйте та дивіться
Автоматичний вибір джерела сигналу "Auto Source Switch+"
Немає проблем з під'єднанням зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Automatic Source Switch+), ваш монітор визначає нові під'єднання пристрою в момент їх під'єднання і правильно налаштовує відображення сигналу відеосигналу від цього пристрою на екрані. Тепер не потрібно шукати джерело сигналу в опціях меню.

Легко помітити ворога, що сховався в іграх
Режим Ultrawide Game View
Налаштуйтеся на перемогу. Переведіть екран на формат 21: 9 за допомогою функції Ultrawide Game View, щоб відобразити на екрані приховані фрагменти ігрової сцени. Тепер, коли ви граєте в футбол, то зможете впевненіше забивати гол у ворота, а в іграх з авто/мотоперегонами дорога перед вами нічим не буде відрізнятися від справжньої.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

32

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

8

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Поворот екрану (Pivot)

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Енергоспоживання, Вт

60

Розміри, см

71.6 x 51.7 x 19.3

Вага, кг

6.2

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії