Код: 6856383 Монiтор 32" Samsung LS32BM703UIXUA

  • Артикул: LS32BM703UIXUA
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/USB/USB-C

Гарантія: 2 роки

Дивіться, грайте, живіть стильно
Усе, що вам потрібно, у вас на екрані. Дивіться, працюйте та розмовляйте, не під’єднуючи окремий ПК, завдяки Smart Monitor. Ваш улюблений контент, ритм роботи та застосунки для здійснення відеовикликів відтепер є вбудованими для простішого та стильнішого налаштування робочого стола, яким ви щоразу користуватиметеся з радістю.

Ваші улюблені шоу легко переглядати
Досвід використання Смарт-ТВ
Отримуйте доступ до розваг без зусиль, просто під’єднавшись до Wi-Fi. Користуйтеся своїми улюбленими застосунками для потокової передачі в роздільній здатності 4K HDR, яка часто недоступна на ПК. Samsung TV Plus пропонує безоплатний контент у прямому ефірі без завантажень і реєстрацій, а також персоналізовані рекомендації контенту з Universal Guide.

Робота без ПК
Робоче місце
Досвід роботи без комп’ютера. Шукайте інформацію в Інтернеті, редагуйте документи та працюйте над проєктами, не під’єднуючи окремий ПК. Завдяки новому режиму Workmode ви можете отримувати дистанційний доступ до ПК, використовувати програми Microsoft 365 і навіть під’єднуватися до мобільних пристроїв Samsung із Samsung DeX для простого виконання своєї роботи.

Привітайтеся з друзями
Камера SlimFit
Приєднуйтеся до будь-якої розмови. Камера SlimFit з функцією нахилу дає змогу створити ідеальний кут під час використання ваших улюблених застосунків для відеовикликів, як-от Google Duo, доступ до яких можна отримати безпосередньо з монітора. Крім того, кришка камери та можливість повного від’єднання завжди на захисті вашої конфіденційності.

Хаб для вашого будинку, з будь-якої кімнати
Хаб IoT
Перетворіть свій Smart Monitor на центр керування будинком, під’єднавши його до домашніх служб IoT зі SmartThings. Улаштуйте собі ідеальний вечір релаксу, вимкнувши світло, закривши жалюзі та налаштувавши термостат на ідеальну температуру за допомогою Smart Monitor.

Просто скажіть, чого ви хочете
Кілька голосових помічників
Завдяки функції Far Field Voice активуйте свого голосового помічника голосом. Віддайте команду монітору, навіть перебуваючи на відстані, і скажіть йому, що вам потрібно. Усе так просто. Smart Monitor підтримує Bixby та Amazon Alexa.

Коли всі ігри об’єднуються
Розширюйте свій досвід. Новий Gaming Hub дає змогу дивитися фільми, працювати та навіть грати в ігри на одному багатофункційному екрані. Отримуйте доступ до великої кількості ігор, шукайте їх і грайте в мережі: просто увімкніть свій Smart Monitor і грайте без ПК або консолі.

Швидкі та прості налаштування для перемоги
Екранне меню Game Bar
Миттєво перевіряйте та контролюйте налаштування гри. Тепер ви можете переглядати статус найважливіших налаштувань, як-от FPS або HDR. Змінюйте час відгуку або співвідношення сторін екрана, а також режим зображення в грі, продовжуючи досягати цілі, не закриваючи екран гри.

Легко переглядайте контент на великому екрані
З’єднання з мобільними пристроями
Зручне під’єднання. Завдяки інтеграції з AirPlay ви можете бездротово під’єднувати до Smart Monitor пристрої Apple і переглядати контент на більшому екрані. Переглядайте улюблений контент з iPhone, iPad і Mac на Smart Monitor або навіть дублюйте застосунки, документи та веб-сайти.

Насолоджуйтеся яскравим і деталізованим контентом
Роздільна здатність, що забезпечує надвисоку чіткість зображення (UHD)
Дивовижна якість зображення для роботи та розваг. Завдяки збільшеній у 4 рази кількості пікселів порівняно з Full HD, Smart Monitor забезпечує більше простору на екрані та неймовірно реалістичні зображення UHD. Удень переглядайте більше документів одночасно, а ввечері дивіться фільми в кінематографічній якості 4K.

Оптимальна яскравість, оптимальна насолода
Адаптивна картинка
Неперевершене зображення і вдень, і вночі. Сенсор реагує на навколишнє освітлення й автоматично коригує яскравість за допомогою функції «Адаптивна картинка». Навіть перебуваючи під яскравим сонцем, ви можете дивитися темні похмурі драми, не напружуючи і не перекошуючи очі, щоб побачити картинку.

Насичений звук, справжні враження
Адаптивне звучання
M7 із вбудованими динаміками забезпечує насичене та реалістичне звучання для більш захопливого перегляду з ефектом занурення. Крім того, функція адаптивного звуку налаштовує звук відповідно до різноманітних ситуацій на екрані, від розмови та музики до навколишніх шумів, доносячи якісніший і приємніший звук.

Під’єднуйтеся зручно
Роз’єм USB типу С дає змогу заряджати пристрої, передавати дані та навіть сигнал зображення між пристроями всього лише через одне з’єднання. Архітектура єдиного з’єднання створює приємну робочу атмосферу без зайвих пристроїв і стресу.

Виявіть приховані сторони ігор
Ультраширокий формат зображення для ігор
Тепер перемога від вас не втече. Налаштуйте екран на співвідношення 21:9, щоб побачити раніше приховані зони в іграх завдяки функції надширококутного ракурсу перегляду. Тепер, граючи у футбол, ви бачитимете все поле від воріт до воріт, а під час гри в перегони вам буде забезпечено природний огляд дороги попереду.

Під’єднуйтесь і дивіться
Автоматичне перемикання на вихідний пристрій+
Більше не треба нічого перемикати вручну. Функція автоматичного перемикання на вихідний пристрій «плюс» дозволяє монітору визначати щойно під’єднані пристрої і відображати відповідний сигнал. Більше не потрібно шукати потрібний сигнал через меню.

Серія

Геймерський

Діагональ, дюйм

32

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

HDR

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Інтерфейси

HDMI

USB

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

150

Розміри, см

71.61 x 51.7 x 19.35

Вага, кг

6.8

Колір

Білий

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

USB-C

Підбір за параметрами
Категорії