Код: 6833642 Монітор 34" AOC U34E2M

  • Артикул: U34E2M
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 3440x1440
  • Інтерфейси: 2xHDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Монітор AOC U34E2M має 34-дюймову панель з матрицею VA і роздільною здатністю Ultrawide QHD, роздільна здатність 21:9 дарує неймовірні враження від перегляду та дозволяє розширити робочу площу екрана для продуктивнішої та більш багатозадачної роботи. Завдяки портам HDMI та DP підтримуються різні формати введення.

Роздільна здатність Wide QHD (WQHD)
Завдяки роздільній здатності 3440 x 1440, Wide Quad HD (QHD) досягаються чудова якість і чіткість зображення, що дозволяє побачити кожну деталь. Велике співвідношення сторін 21:9 ідеально підійде для перегляду фільмів у широкому форматі, а також дозволить повністю поринути у новітню гру. Крім того, воно забезпечує більше місця для роботи. 8-бітове кодування кольорів забезпечує широку палітру для передачі живих природних зображень.

Панель VA
Панель VA (Vertical Alignment) відображає глибший чорний колір і має високу контрастність для живішого та яскравішого зображення.

Частота оновлення 100 Гц
Частота зміни кадрів у два рази швидше порівняно з іншими моніторами – забудьте про зависання зображення та розмите зображення. Завдяки частоті оновлення 100 Гц кожен кадр буде чітким, ви побачите надплавну послідовність кадрів, а також зможете точно завдати ударів противнику й оцінити високошвидкісні перегони у всій їхній красі.

HDMI
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними професорами та ТВ-приставками з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, у той час як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1460p і 2.

Picture by Picture (PbP)
Функція послідовного виведення зображень дозволяє одночасно використовувати кілька джерел відеосигналу (наприклад, ноутбук і настільний ПК) і виводити їх на один екран. Широкий огляд дарує більший контроль над ситуацією та значно підвищує вашу ефективність під час стрімінгу, роботи чи гри.

Flicker-Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі постійного згладженого струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Low Blue Light
Короткі хвилі синього кольору можуть спричинити погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливе синє проміння без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.

Безрамкова конструкція
Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамкові конструкції забезпечують безшовний вигляд при використанні кількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не пропадатимуть у темній безодні рамок під час встановлення кількох моніторів поруч один з одним.

Adaptive sync
Adaptive Sync синхронізує вертикальну частоту оновлення монітора із частотою кадрів відеокарти, тим самим забезпечуючи плавність будь-якого ігрового процесу шляхом усунення затримок, розривів і тремтіння зображення. Ця функція також корисна при перегляді відео та інших візуальних мультимедіа, а також покращує плавність перегляду.

Vesa Mount
Підставки AOC Ergo Base забезпечують універсальність, міцність і простоту використання одночасно. Ви все ще хочете використовувати настінне кріплення чи скласти комбінацію з кількох моніторів на настільних підставках? Кріплення VESA забезпечують максимальну гнучкість. Угору ногами, у поворотному режимі, один на одному – кріпіть монітори, куди побажаєте за допомогою кріплень і підставок сторонніх виробників завдяки можливостям кріплення VESA. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

PbP

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

4000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

35

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

82 x 48 x 26

Вага, кг

7.67

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії