Код: 6625869 Монітор 34" Philips 345B1C/00

  • Артикул: 345B1C/00
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3440х1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Кристально чисте зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кристально чисте зображення з роздільною здатністю UltraWide Quad HD 3440 x 1440 пікселів. Монітори оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широким кутом огляду 178/178, завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Формат UltraWide 21: 9 збільшує продуктивність, дозволяючи виконувати наочне порівняння декількох документів одночасно і з легкістю переглядати таблиці з великою кількістю стовпців. Монітори Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють з програмами CAD-CAM, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах
Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і малий час відгуку.

HDMI - універсальний вхід для під'єднання різноманітних цифрових джерел
Пристрій HDMI Ready володіє всім необхідним апаратним забезпеченням для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровий відео- й аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо- та відеоджерел (включаючи телеприставки, програвачі DVD, ресивери А/В і відеокамери).

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

PowerSensor дозволяє скоротити витрати на електроенергію на 70%
Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює і вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача й автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не знаходиться поруч. Ця технологія дозволяє знизити енергоспоживання на 70% і значно збільшити термін служби монітора.

LightSensor для чудової яскравості при мінімальних витратах електроенергії
Технологія LightSensor оптимізує якість зображення за допомогою інтелектуального датчика, регулюючи яскравість залежно від умов освітлення - чудове зображення при мінімальних витратах електроенергії.

Роз'єм DisplayPort для найкращої якості зображення
Інтерфейс DisplayPort здійснює пряму передачу цифрових сигналів з комп'ютера на монітор без перетворення. DisplayPort перевершує стандарт DVI і повністю підтримує передачу даних за допомогою 15-метрового кабелю зі швидкістю 10,8 Гбіт/с. Висока продуктивність і нульова затримка забезпечують найшвидшу частоту оновлення зображення. Тому інтерфейс DisplayPort - це кращий вибір не лише для повсякденного використання вдома або на роботі, але і для ресурсномістких ігор, перегляду фільмів, редагування відео і т. д., а питання сумісності вирішуються використанням різних адаптерів.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення і широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу, живу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів, і в результаті ви бачите чітке зображення.

MultiView дозволяє одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дозволяє під'єднати відразу два джерела сигналу, що дозволяє працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад з ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Регулювання нахилу, повороту та висоти для максимальної зручності перегляду
База Compact Ergo - ергономічна підставка для моніторів Philips з регульовисотою, рівнем нахилу та повороту. Настроювання для використання з максимальним комфортом і ергономічністю.

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

BlueLight Filter

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

28.36

Екологічний стандарт

ТСО

Розміри, см

81 х 61 х 25

Вага, кг

11.32

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power