Код: 6661456 Монітор 34" Philips 346E2CUAE/00

  • Артикул: 346E2CUAE/00
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 3440х1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB-C

Гарантія: 3 роки

Під'єднуйте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для подачі живлення. З інтелектуальним і гнучким управлінням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує з'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності, одночасно з цим заряджаючи сумісний пристрій.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення і широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу, живішу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів, і в результаті ви бачите чітке зображення.

Кристально чисте зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кристально чисте зображення з роздільною здатністю UltraWide Quad HD 3440 x 1440 пікселів. Монітори оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широким кутом огляду 178/178, завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Формат UltraWide 21: 9 збільшує продуктивність, дозволяючи виконувати наочне порівняння декількох документів одночасно та з легкістю переглядати таблиці з великою кількістю стовпців. Монітори Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють з програмами CAD-CAM, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу
MPRT (час відгуку рухомого зображення) - це зрозуміліший спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення і забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Кращий вибір для захоплюючих динамічних ігор.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

Управління кабелями дозволить створити затишне робоче місце без зайвих дротів
"Зберігання кабелів" - це зручна система, що підтримує порядок на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і дротів, необхідних для роботи відеотехніки.

Заряджайте та підзаряджайте сумісний ноутбук від монітора
Цей монітор оснащений вбудованим роз'ємом USB-C, який відповідає стандарту USB Power Delivery. Завдяки раціональному та гнучкого управління живленням ви можете зарядити та підзарядити сумісний* ноутбук безпосередньо від монітора за допомогою одного кабелю USB-C.

MultiView дозволяє одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дозволяє під'єднати відразу два джерела сигналу, що дозволяє працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад з ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Особливості

USB-концентратор

USB-C Dock

Multiview PIP/PBP

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

31.81

Екологічний стандарт

ТСО

Розміри, см

81 x 50 x 26

Вага, кг

10.05

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

USB

Power

Підбір за параметрами
Категорії