Код: 6857096 Монітор 34" Philips 34E1C5600HE/00

  • Артикул: 34E1C5600HE/00
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3440x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP/USB-C

Гарантія: 3 роки

Кришталево чисте зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю UltraWide Quad HD 3440 x 1440 пікселів. Монітори оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широким кутом огляду 178/178, завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Формат UltraWide 21:9 збільшує продуктивність, дозволяючи виконувати наочне порівняння кількох документів одночасно та легко переглядати таблиці з великою кількістю стовпців. Монітори Philips з кришталево чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, які працюють із програмами CAD-CAM, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Розширена палітра кольорів для яскравості зображення
Технологія розширеної палітри кольорів забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює природніший зелений, яскравіший червоний і насиченіший синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення і навіть робочі файли насититься яскравими фарбами.

Під'єднуйте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для живлення. З інтелектуальним і гнучким керуванням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує під'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності та надсилати дані з надвисокою швидкістю, одночасно заряджаючи сумісний пристрій.

Веб-камера та мікрофон із шумопоглинанням для спільної роботи
Цей монітор Philips має 5-МП веб-камеру, мікрофон із шумопоглинанням і динаміки. Ідеальний варіант для роботи з дому та спільного виконання завдань на віддаленій основі. Ця веб-камера має сертифікацію Windows Hello, тобто оснащена сучасними датчиками розпізнавання облич Windows Hello™, які дозволяють виконувати вхід у пристрій усього за пару секунд. Камера забезпечує безпеку використання, оскільки прихована, коли не використовується. Мікрофон з шумопоглинанням і два 5-ватні динаміки допоможуть чітко чути голоси співрозмовників.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки може бути видно при розташуванні у передній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

MultiView дозволяє одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дозволяє під'єднати відразу два джерела сигналу, що дозволяє працювати з кількома пристроями одночасно, наприклад, з ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Режим LowBlue та запобігання мерехтінню для зниження навантаження на очі
Наш режим LowBlue та технологія запобігання мерехтінню розроблено для того, щоб знизити навантаження на очі користувача при тривалому перегляді контенту на моніторі.

Кнопка переміщення меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів
Завдяки зручній кнопці переміщення по меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

Управління кабелями дозволить створити затишне робоче місце без зайвих дротів
"Зберігання кабелів" - це зручна система, що підтримує порядок на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і дротів, необхідних для роботи відеопристрою.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення і широкий кут перегляду.
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією вертикального багатозонного суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу, живішу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів і в результаті ви бачите чітке зображення. 

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Особливості

Вбудована веб-камера

USB-концентратор

PbP

PiP

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

1

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB-C

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

57

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

81 x 56 x 29

Вага, кг

9.29

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

USB-C

Підбір за параметрами
Категорії