Код: 6569650 Монітор 34" Samsung LC34H890WGIXCI

  • Артикул: LC34H890WGIXCI
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3440x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Покращена чіткість і деталізація зображення

Ultra WQHD
Надширокий UHD екран монітора CH89 дозволяє вивести картинку у форматі 3440x1440 точок, що містить у 2,5 рази більше пікселів, ніж Full HD екран, тобто зображення відрізняється винятково високою чіткістю. З одного погляду ви бачите більше деталей, при цьому сторінку сайту або документа видно повністю без додаткового скролінгу та масштабування.

Забудьте про незручності використання двох моніторів

Співвідношення сторін 21: 9
34-дюймовий надширокоформатний вигнутий монітор CH89 - кращий вибір для тих, кому важлива багатозадачність і необхідний великий простір на екрані для реалізації їх ідей, і хто хоче позбутися громіздких і незручних конфігурацій з двох моніторів. При використанні надширокоформатного монітора ви оціните по достоїнству зручність і перевага роботи в багатозадачному режимі на одному екрані.

Функція "Картинка-в-картинці" від двох пристроїв

Samsung функція "Картинка-в-картинці" дозволяє вивести на екран зображення від двох різних пристроїв з підтримкою вихідної якості зображення.

Функція PIP Sub-Screen Display

Функція "Картинка-в-картинці" дозволяє усунути необхідність використання другого монітора навіть у багатозадачному режимі. Ви можете змінити розмір другого вікна та збільшити його площу до 25% від площі екрана та позиціонувати його в будь-якому місці екрана.

Усе для комфортного перегляду

Кривизна екрана 1800R
Створений з урахуванням кривизни кришталика ока людини, монітор CH80 забезпечує найкомфортніші умови для перегляду контенту на екрані. Нарешті, технологія Samsung усунення мерехтіння і режим ослаблення інтенсивності синього світіння забезпечує комфортніші умови для зору та знижує втому очей при тривалій роботі.

Зарядка та дані по одному кабелю

Порт USB type C дозволяє через один кабель заряджати й обмінюватися даними з мобільними пристроями. Можливість використання одного кабелю для зарядки та передачі даних робить ваше робоче місце чистим і вільним.

Нова планка рівня ергономічності

Регулювання кута нахилу, повороту та висоти за допомогою настінного кронштейна VESA, монітор можна зафіксувати на стіні. Таким чином ви можете легко встановити монітор на будь-якій висоті, під будь-яким кутом і поділитися контентом зі своїми колегами.

Гармонія продуктивності і ергономіки

Тонкий корпус і вузька рамка з трьох сторін, стійка підставка та регулювання висоти перетворюють монітор CH89 у кращий зразок гармонійного поєднання продуктивності і ергономіки. Гладка задня стінка оснащена канавкою, в яку можна заховати кабелі та приховати їх від очей.

Переваги монітора в багатозадачному режимі

Проста функція Setting Box
За допомогою вікна швидкого налаштування ви можете легко розділити екран на дві частини або створити кілька вікон різного розміру та розташувати їх у різних місцях, або скористатися функцією Картинка-в-картинці, яка дозволить вивести на одному екрані зображення від двох джерел сигналу. За допомогою монітора CH80 ви легко вирішите всі проблеми створення зручної робочої багатозадачного середовища.

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1800R

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Поворот екрану (Pivot)

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

175

Розміри, см

81.1 x 53.8 x 29.8

Вага, кг

7.9

Колір

Срібло

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії