Код: 6463594 Монітор 34" Samsung LC34J791WTIXCI

  • Артикул: LC34J791WTIXCI
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 3440x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: -

Відкрийте світ нескінченних можливостей

Технологія Thunderbolt 3
Монітор CJ79 оснащений двома портами Thunderbolt 3 для сумісності з Mac і ПК. Порт Thunderbolt™ 3 пропускає відео і дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с - у 8 разів швидше пропускної спроможності порту USB 3.0. Крім того, через цей порт можна одночасно заряджати батареї мобільних пристроїв (потужністю до 85 Вт.), і все це по одному кабелю.

Зігнутий для комфортного перегляду
Кривизна вигнутого екрана відповідає природній кривизні кришталика ваших очей, завдяки чому забезпечується ефект більш повного занурення в події на екрані і більш комфортні умови для зору. Дослідження, проведені в Гарвардському медичному коледжі (Harvard Medical School) і Сеульському національному медичному університеті (Seoul National University Hospital) підтвердили зниження втоми очей при перегляді зображення на моніторі з вигнутим екраном порівняно зі звичайними плоскими моніторами.

34-дюймовий надширокий екран
34-дюймовий надширокий екран зі співвідношенням сторін 21: 9 забезпечує ширший робочий простір на екрані і полегшує роботу в багатозадачному режимі, а також знижує втому очей. Забудьте про незручні системи зі складною процедурою налаштування декількох моніторів і оцініть зручність використання багатозадачного режиму на одному екрані.

Колір за технологією квантових точок
Завдяки тому, що технологія квантових точок підтримує колірний простір 125% sRGB, зображення на екрані відрізняється не тільки кращою передачею найтонших колірних відтінків порівняно зі звичайними моніторами, які не підтримують цю технологію, але і тим, що ці кольори більш яскраві і природні, а особливо - відтінки червоного і зеленого тонів. Кожен монітор калібрується на заводі-виробнику, що забезпечує найбільш високу точність передачі кольору і природність кольорового зображення.

Контрастність: 3000:1
Технологія VA панелей Samsung забезпечує контрастність 3000: 1, при якій краще відображаються відтінки чорного і білого, колірна палітра більш широка, а кольори яскравіше і чистіше.

Функція AMD FreeSync
Функція AMD FreeSync синхронізує частоту оновлення вашої графічної карти і екрана монітора CJ79, мінімізуючи затримку і тремтіння зображення. Плавність переходу між кадрами забезпечує більш комфортні умови під час ігор і перегляду відеоконтенту.

Частота оновлення екрана 100 Гц
Висока частота оновлення екрана, що дорівнює 100 Гц гарантує плавність переміщення та чутливості курсора мишки, що дозволяє підвищити продуктивність роботи в будь-якому додатку. Нарешті, висока частота оновлення зменшує ефект затримки зображення динамічних сцен при перегляді відео або гри.

Широкий вибір портів для під'єднання зовнішніх пристроїв
Два порти Thunderbolt 3, порти DP, HDMI і USB розширюють можливості під'єднання зовнішніх пристроїв, включаючи ПК, ігрові консолі та мобільні пристрої. Нарешті, вбудовані 7-ватні стереодинаміки забезпечують поліпшені можливості для розваг, перегляду фільмів і геймінгу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1500R

Особливості

USB-концентратор

Технології

FlickerFree

F-Sync

Яскравість, кд/м2

300

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

100

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

180

Розміри, см

80.9 x 51.6 x 30.9

Вага, кг

7.7

Колір

Сірий

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії