Код: 6645307 Монітор 43" Samsung LH43QMREBGCXEN

  • Артикул: LH43QMREBGCXEN
  • Серія: Профі
  • Роздільна здатність: 3840x2160
  • Інтерфейси: HDMI/DVI/DP/USB

Гарантія: -

Час на збільшення роздільної здатності дисплея
Нові дисплеї Samsung серії QMR оптимізовані, щоб забезпечити кращу у своєму класі роздільну здатність UHD, а також інтелектуальне збільшення роздільної здатності UHD і насичені, точні кольори завдяки технології Dynamic Crystal Color - і все це при збереженні елегантного, суворого дизайну.

Чудова якість зображення 4K
Пристрої з нової серії QMR компанії Samsung пропонують ультрависоку  роздільну здатність 4K, яка забезпечує реалістичну якість зображення вище, ніж будь-коли.

Dynamic Color Crystal
Дисплеї серії QMR пропонують рішення Dynamic Crystal Color. Тут використовується 10-розрядна обробка, щоб забезпечити точну передачу кольорів, і дозволяє користувачам насолоджуватися ширшим спектром кольорів, що включає понад мільярд відтінків. Функціональність HDR+ перетворює контент зі стандартною роздільною здатністю, якість зображення HDR, пропонуючи при цьому яскравий контраст і чітко виражені кольори.

Тонкий, симетричний дизайн
Серія QMR характеризується абсолютно новим, симетричним дизайном, що дозволяє спростити процес кріплення моніторів до стіни, на якій вони будуть ідеально до неї прилягати. Плоска задня частина пристрою і її невелика товщина гарантують, що пристрої витримають випробування часом.

Ідеально впорядковані кабелі
Завдяки розташованим на задній панелі приладам серії QMR жолобів для дротів, роздрібні торговці можуть зручно прокласти кабелі, уникаючи їх сплутування. Це оптимізує і дозволяє клієнтам робити покупки, навіть якщо задня частина телевізора залишається видимою.

Потужне, універсальне рішення
SSSP - це універсальне рішення, яке спрощує встановлення і підтримку дисплеїв. Завдяки Tizen 4.0 компанії можуть насолоджуватися легким розвитком, великими можливостями, з великим числом форматів і стандартів, а також відмінними характеристиками безпеки. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

3840x2160

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Яскравість, кд/м2

500

Контрастність (статична)

4000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Час відгуку, мс

8

Інтерфейси

DisplayPort

DVI

HDMI

Максимальний стандарт VESA

200 x 200 мм

Енергоспоживання, Вт

110

Розміри, см

96.7 x 55.7 x 4.8

Вага, кг

10

Колір

Чорний