Код: 6788386 Монітор 48.8" Philips 498P9Z/00

  • Артикул: 498P9Z/00
  • Серія: Профі
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 5120х1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Монітор 32:9 SuperWide, здатний стати заміною на багатоекранні конфігурації
Монітор 32:9 SuperWide 49" з роздільною здатністю 5120 x 1440 створений як заміна багатоекранним конфігураціям і роботи з максимально широким форматом. Він є повноцінною заміною двом моніторам 27" 16:9 Quad HD, розташованим один біля одного. Монітори SuperWide дозволяють використовувати всі можливості багатоекранної конфігурації без необхідності настроювання кількох моніторів.

Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах
Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення та затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавне виведення зображення без завад практично при будь-якій частоті кадрів і малий час відгуку.

DisplayHDR 400 для реалістичнішого зображення
Цей монітор, який отримав сертифікат DisplayHDR 400 від VESA, виводить зображення на новий рівень порівняно з моніторами SDR. На відміну від інших моніторів HDR, монітор стандарту DisplayHDR 400 гарантує приголомшливу яскравість, контрастність і чудову передачу кольору. Завдяки технології затемнення та високої яскравості до 400 ніт зображення буквально оживає: неймовірно глибокі відтінки чорного надають зображення глибину та реалістичність, а з розширеним діапазоном нових насичених кольорів те, що відбувається на екрані, безроздільно заволодіє вашою увагою та емоціями.

Вбудований перемикач KVM для простого перемикання між джерелами
З перемикачем KVM для інтеграції MultiClient можна управляти двома різними ПК з однієї конфігурації монітор/миша/клавіатура. Зручна кнопка дозволяє швидко перемикатися між джерелами. Підійде для конфігурацій, що вимагають обчислювальної потужності двох ПК або тих, хто використовує один великий монітор для роботи з двома різними ПК.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати хороше самопочуття.

Регулювання нахилу, повороту та висоти для максимальної зручності перегляду
База Compact Ergo – ергономічна підставка для моніторів Philips з регульованою висотою, рівнем нахилу та повороту. Індивідуальне налаштування для використання з максимальним комфортом та ергономічністю.

Частота оновлення 165 Гц забезпечує плавний і чіткий відеоряд
Для інтенсивного геймінгу потрібен максимально чіткий і плавний відеоряд. Цей дисплей Philips забезпечує частоту оновлення 165 кадрів на секунду, що набагато вище порівняно зі звичайними дисплеями, на яких зображення противника на екрані може переміщатися ривками, не даючи прицілу. Частота оновлення 165 Гц робить рухи супротивника на дисплеї неймовірно плавними та легко відстежуваними кадр за кадром, допомагаючи вам прицілитися. Мінімальна затримка вводу та відсутність уривчастості зображення роблять цей ігровий дисплей Philips приголомшливим компаньйоном для битв.

MultiView дозволяє одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дозволяє під'єднати відразу два джерела сигналу, що дозволяє працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад, з ПК та ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Вигнутий дисплей 1800r для повного занурення
Інноваційний вигнутий дисплей забезпечує мінімум спотворень, ширший кут огляду та меншу кількість відблисків, а також забезпечує створення комфортного для очей зображення. 

Серія

Профі

Діагональ, дюйм

48,8

Співвідношення сторін

32:10

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

5120x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1800R

Особливості

USB-концентратор

KVM switch

Multiview PBP

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

HDR

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

550

Контрастність (статична)

3000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

165

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

51.4

Екологічний стандарт

TCO

Розміри, см

119.4 x 56.8 x 30.3

Вага, кг

15.2

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії