Код: 6588344 Монітор 49" Samsung LC49G95TSSIXCI

  • Артикул: LC49G95TSSIXCI
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA
  • Роздільна здатність: 5120x1440
  • Інтерфейси: HDMI/2хDP/USB

Гарантія: 2 роки

 

4 головні переваги

Революція вигнутого екрана
Вигнутість екрана з радіусом кривизни 1000R - це нова вершина технології виробництва вигнутих екранів з кривизною, що повністю відповідає кривизні кришталика очей людини, що забезпечує максимальний реалізм зображення і комфорт для зору.
Дизайн підсвічування шарніра в стилі Infinity core
Глянцевий білий корпус гармонійно поєднується з дизайном підсвічування шарніра в стилі Infinity core. Усе це в сукупності створює футуристичний ефект, який надихає вас на майбутні перемоги.
Зачаровуюча роздільна здатність
QLED, HDR1000 і DQHD роздільна здатність для природної передачі кольору, відчуття глибини та деталізації зображення.
Створено для перемог
Частота оновлення 240Гц, час відгуку 1мс, підтримка G-Sync - усе для перемоги.

Революція вигнутого екрана
Вигнутість екрана з радіусом кривизни 1000R - це нова вершина технології виробництва вигнутих екранів з кривизною, що повністю відповідає кривизні кришталика очей людини, що забезпечує максимальний реалізм зображення і комфорт для зору.

Кривизна 1000R оптимізована для ваших перемог
Реалістичні сцени на екрані ніби оточують вас з усіх боків. Оцініть наступний рівень захоплюючої ігрової атмосфери, яку ви не відчували ніколи раніше. Суперультраширококутний екран з кривизною 1000R заповнює ваш периферичний зір і дозволяє бачити найдрібніші деталі вигляду та дій героя на екрані.

QLED - це значить, що кольори яскравішими та чистішими
Чудова картинка. Новий рівень здатності з найтоншою і реалістичнішою передачею тіней і колірних відтінків завдяки технології QLED. Насолоджуйтесь чудовими ігровими сценами з прекрасним опрацюванням найдрібніших деталей.

Підтримка технологій HDR1000 і HDR10+
Зображення не відрізняються від реальності. Завдяки технології HDR1000, темні фрагменти зображення стають глибшими, а світлі яскравішими, що підсилює контрастність і покращує видимість найдрібніших деталей. Технологія HDR10+ оптимізує яскравість і контрастність, завдяки чому ігрові сцени відображаються саме такими, якими їх задумав розробник. Усі дійові особи й об'єкти ігрового світу виглядають як у реальному житті.

Подвійний QHD екран
Ігровий світ, що існував в уяві, тепер реальний. DQHD роздільна здатність екрана дозволяє на одному 49" екрані реалізувати робочий простір, еквівалентний двом QHD моніторам, забезпечити при цьому виняткове чітке зображення. Ви оціните чудову якість ультраширокої картинки.

Дизайн підсвічування шарніра в стилі Infinity core
Колір під ваш настрій. Дизайн у стилі Infinity Core Lighting Design створює заворожуюче світіння, яке можна регулювати за допомогою 5 різних режимів. Увімкніть холодне блакитне підсвічування за замовчуванням або змініть тон на свій вибір за допомогою RGB коду.

Низький вхідний лаг. Миттєва реакція
Управління, що забезпечує вам перемогу Винятково малий (2 мс) вхідний лаг забезпечить вам миттєву та точну реакцію і знищити найспритнішого ворога. Реакція монітора настільки швидка, що будь-яка дія починається миттєво після ввімкнення екрана без найменшої затримки між вашими периферійними пристроями та грою.

Швидкий відгук і плавність "екшен" сцен
Стати переможцем у найдинамічніших поєдинках. Технологія 240Hz RapidCurve усуває лаг у найдинамічніших ігрових ситуаціях. Відгук екрана 1мс дозволить кинутися на вашого ворога точно в момент, коли ви його побачили. Курсор миші миттєво переміститься в потрібну точку екрана та не залишить шлейфу.

Сумісність з технологією G-Sync
Навіть найдинамічніші сцени відрізняються винятковою плавністю зображення. Сумісність з G-Sync синхронізує роботу GPU і матриці, усуваючи розрив картинки. Складні динамічні сцени відображаються плавно завдяки технології AMD FreeSync Premium Pro, що допоможе в будь-якій ігровій ситуації.

Бачити все на одному екрані
Світ ігор і багато іншого. 49-дюймова суперультраширококутна вигнута панель монітора зі співвідношенням сторін 32: 9 оживляє будь-яку гру - навіть, якщо вам необхідно зробити в грі паузу. Відкрийте кілька вікон і перемикайтеся між ними, вирішуючи свої завдання.

Підтримка багатозадачного режиму
Грайте, дивіться відео, спілкуйтеся в чаті - і все це одночасно. Завдяки підтримці режиму PBP (дві картинки поруч), ви можете виводити на екран зображення від двох джерел відеосигналу одночасно з їх власною роздільною здатністю. Використовуйте режим PIP (Картинка-в-картинці) для зміни розміру вікна від другого джерела сигналу в діапазоні до 25% площі екрана монітора. Додайте вікна в будь-якому місці екрана, скориставшись додатком Samsung Easy Setting Box SW для поділу екрана.

Задуманий з акцентом на зручність
Знайдіть оптимальне положення для перемоги. Поверніть, нахиліть і відрегулюйте висоту, тобто налаштуйте все, що необхідно для перемоги. Монітор сумісний зі стандартним кронштейном VESA і ви можете переміщати його легко та зручно в оптимальне положення. Безліч портів для простого доступу.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

49

Співвідношення сторін

32:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

5120x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1000R

Особливості

USB-концентратор

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

G-Sync

Яскравість, кд/м2

420

Контрастність (статична)

2500:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

240

Час відгуку, мс

1 мс (GtG)

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

USB

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Обертання екрана (Swivel)

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

108

Розміри, см

114.7 x 53.7 x 41.6

Вага, кг

16.7

Колір

Чорний

Білий

Комплектація: Кабель

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії