Код: 5956304 Морозивниця Ariete 635

  • Артикул: 00C063500AR0
  • Тип: Морозивниця
  • Потужність: 10 Вт
  • Об'єм: 1 л
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 12 місяців

Два в одному
Якщо ви любите морозиво та йогурт домашнього приготування - вам необхідно купити Ariete 635 Ice cream Yogurt maker. Цей унікальний прилад допоможе вам легко впоратися з приготуванням таких апетитних ласощів, як натуральний домашній йогурт, дуже смачне морозиво або сорбет. Напівавтоматична модель для виготовлення морозива від Ariete дозволяє за один раз готувати 1.2 л йогурту та 1 кг морозива, таких обсягів вистачить на всю вашу сім'ю. З придбанням цього приладу ви зможете урізноманітнити звичне меню, а ціна на нього вас приємно здивує.

Натуральні ласощі
Ви можете бути впевнені в чудовій якості десертів, які ви готуєте в цій морозивниці, оскільки інгредієнти для їх приготування вибираєте самі. У них не буде консервантів і барвників, як у магазинних продуктах. Це особливо важливо, якщо ви готуєте йогурт або морозиво для дітей. Ви можете використовувати якісне молоко та свіжі фрукти, щоб побалувати себе та свою сім'ю чудовими ласощами.

Зручно користуватися
Прилад максимально простий в експлуатації. Після попередньої заморозки чаші, ви можете приготувати в Ariete 635 морозиво протягом 25 хвилин. На передній панелі знаходиться регулятор, що дозволяє вибрати вид продукту, який ви будете готувати. Ємність для йогурту оснащена зручною ручкою. Прилад дуже легко розібрати, щоб помити. Є спеціальний відсік для зберігання шнура, забезпечений невеликою присоскою, яка надійно прикріплює шнур до корпусу даної моделі. 

Тип керування

Механічний

Потужність, Вт

10

Особливості

Об'єм склянки: 1200 мл

Матеріал чаші для виготовлення морозива: алюміній

Відсік для зберігання шнура з присоскою

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

23 x 24 x 10

Колір

Білий