Код: 5747409 Морозивниця Ariete 638

  • Артикул: 00C063801AR0
  • Тип: Морозивниця
  • Потужність: 35 Вт
  • Об'єм: 1 л
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 12 місяців

Просте приготування
Arieta Gran Gelato 638 - прилад для приготування морозива, сорбету, замороженого йогурту. Користуватися ним дуже просто. Ви зможете насолодитися ласощами вже через 30 хвилин після того, як заллєте всі інгредієнти в чашу. Його смак буде особливим, адже для десерту ви використовували лише натуральні продукти.

Легко доглядати
Автоматична морозивниця повністю розбирається, тому доглядати за нею дуже легко. Досить промити чашу та кришку Ariete 638 під струменем води. Прилад має об'єм 1 літр, чого цілком достатньо для приготування десерту для всієї родини. Морозиво, яке ви купуєте в магазині, - насолода ціною власного здоров'я. Консерванти та шкідливі добавки роблять його солодкою отрутою. Готуйте морозиво в домашніх умовах з натуральних продуктів за допомогою морозивниці італійської торгової марки.

Зовнішній вигляд
Купити морозивницю Arieta Gran Gelato - насолоджуватися різними сортами десерту хоч кожен день. Прилад італійської торгової марки - це не тільки висока продуктивність і функціональність, але і стильний зовнішній вигляд. Просто глянувши на морозивницю, ви відчуєте себе в кафетерії. Смак десерту підійме настрій! 

Тип керування

Механічний

Потужність, Вт

35

Особливості

Повністю розбирається і миється

Час приготування: 30 хв

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

29.6 х 28.4 х 30.3

Вага, кг

3.18

Колір

Білий