Код: 6530697 Мультимейкер Redmond RMB-616/3

  • Артикул: RMB-616/3
  • Тип: Мультимейкер
  • Потужність: 700 Вт
  • Кількість випічки: 10
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 2 роки

Мультипекар RMB-616/3 - унікальний прилад зі змінними прес-формами, який дозволяє готувати корисні печені та смажені страви за найкоротший час. У Мультикухарі ви за 5-7 хвилин підсмажити курячі оладки або за 10-12 хвилин** зробите вафлі з пісочного тіста.

Щоб максимально розширити можливості моделі, REDMOND випустив додаткові пристрої та аксесуари, які ви можете використовувати разом з приладом. Серед них ви знайдете:
- Універсальні знімні панелі серії 6
- Тримач для знімних панелей RAMH-06

Універсальні панелі для смаження і випічки
У комплекті до RMB-616/3 йдуть три змінні панелі розміром 250х132х9 мм:

RAMB-01 (Сендвіч) дозволяє приготувати в Мультикухарі ситні бутерброди та тости. За допомогою цієї панелі відмінно виходить домашня випічка - сирники, оладки, деруни, бісквіти для тістечка.
RAMB-03 (Гриль) відмінно підійде для запікання риби, м'яса, курки, овочів і грибів. На цій прес-формі в Мультипекарі легко приготувати ситну або солодку запіканку, пиріг з начинкою. Можна також підсмажити шаурму власного приготування.
RAMB-19 (Тонкі вафлі) призначена для випічки вафель і печива. Завдяки цій панелі ви порадуєте сім'ю і хрусткими солоними крекерами.
Додатково ви можете придбати панелі для приготування в Мультикухарі омлетів, піци, пончиків, кренделів та інших страв. Усього REDMOND розробив більше 40 комплектів змінних прес-форм* - вибирайте ті, що сподобалися, і із задоволенням готуйте в RMB-616/3!

Дворівневий замок
Дворівневий замок дозволяє регулювати ступінь притиснення панелей. Якщо ви готуєте, наприклад, крекери, рекомендується щільно притиснути прес-форми одна до одної. Якщо ви вирішили запекти часточки картоплі на гарнір, замок можна послабити. Таким чином, інгредієнти різної товщини без проблем пропечуться в Мультипекарі!

Дієтичні страви
Сидите на дієті, але так і хочеться поласувати десертом? У RMB-616/3 ви з легкістю зможете приготувати дієтичне печиво, вафлі, оладки, бісквіти, пряники. Страви в Мультипекарі можна готувати, використовуючи мінімальну кількість олії. За рахунок панелей з антипригарним покриттям інгредієнти не підгорають і не прилипають до прес-форм.

Крім того, у наборі до RMB-616/3 йде спеціальний знімний піддон. Жир, який витоплюється з м'яса, риби та курки, стікає в піддон, а ви отримуєте дієтичнішу та здоровішу страву!

Мультипекар REDMOND - здорова випічка для вас і ваших дітей щодня!

* Панелі, що не входять у комплект, можна придбати окремо.
** Період приготування чергових порцій випічки може відрізнятися через роботи керуючого під'єднанням електрики реле в установленому стандартом температурному діапазоні. 

Тип

Мультімейкер

Потужність, Вт

700

Кількість відділень, шт

10

Кількість випічки

10

Пластини для приготування

Сендвічів

Вафель

Гриля

Покриття пластин

Антипригарне

Матеріал пластин

Метал

Особливості

Індикатор готовності до роботи

Індикатор живлення

Розмір однієї панелі: 9 х 250 х 132 мм

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Довжина кабелю, м

0.8

Розміри, см

101 х 231 х 237

Вага, кг

1.99

Колір

Сріблястий